Főoldal > AKTUÁLIS > Sportosan és trendin edzés közben is (X)

Sportosan és trendin edzés közben is (X)

edzésedzőruhaHádamozgásszépségtrendvásárlás
0

Írta:

Sokunkat foglalkoztat a kérdés, hogy miben menjünk az első edzésre, vajon akik oda járnak, miket vesznek fel. Nyilván a csoportos edzéseken jobban kontaktba vannak az emberek, mint a konditermekben, ahol maximum a személyi edző az, aki jobban figyel minket.

Ha épp súlyfelesleggel küszködünk, akkor jobban feszélyezve érezzük magunkat a ruhaválasztás terén, ami nem feltétlenül jó, hisz pont azért kezd el az ember edzőterembe járni, mert nincs megelégedve külsejével. Ha pedig elérjük azt a külsőt, ami számunkra a legjobb összképet nyújtja, akkor nemcsak egészségügyileg tesszük helyre magunkat, de hatalmas magabiztosságra is szert tehetünk, így a ruhaválasztás nem okoz többé problémát.

Ha sportos trendről beszélünk, akkor azok, amik most leginkább toppon vannak, a nagyon színes, mintás, feltűnő edzőnadrágok, hosszú és rövid változatban, magasított derékkal. Ehhez hasunktól függően párosíthatunk sportmelltartót. Ha már a nadrágunk feltűnően mintás, akkor a melltartó mindenképp egyszínű legyen, színe akár visszaköszönhet a nadrágon lévő színek egyikéből.

A combban erősebb lányok, inkább egyszínű, sötét árnyalatú nadrágot válasszanak, és felülre helyezzék a hangsúlyt, a mintás, érdekesebb darabok segítségével.

Ha alkatunk nem engedi, mert has és derék tájékára hízunk, akkor mindenképp hosszanti bővebb fazonú sportos felsőt, vagy laza atlétát vegyünk fel, mely alatt a sportmelltartót sem szabad hanyagolni, hisz edzés közben a mellizmokat tartani kell, hogy megelőzzük a megereszkedést.

Cipőválasztásnál, szintén hódítanak a színes, feltűnő és mintás darabok. Nagyon fontos, hogy ne csak a trendre koncentráljunk, hanem a kényelem legyen a legfontosabb szempont, hisz a talpazat kialakítás, nagyban hozzájárul a helyes testtartáshoz, a helyes testtartás pedig az egyenes gerincoszlop lételeme, így ha nem szeretnénk gerincferdülést, a funkcióját is nézni kell a cipőnknek. Futásnál főként fontos a cipőválasztás, ha nem megfelelő talajon futunk, mert térdünk is tönkremehet a viszontrezgések következtében.

Ha valaki gyorsítani szeretné a zsír bontását, akkor érdemes a réteges öltözködésre is figyelni, mert egy harisnya felvételekor, vagy egy betekercselt testrésznél, intenzívebb a zsírégetés, pláne ha a kritikusabb pontunkra, valamilyen zsírégető krémet is alkalmazunk.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra, akkor látogass el az oldalamra  jelentkezz be egy INGYENES stílustanácsadásra és a Háda üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el, illetve költséghatékonyan vásárolhatsz edzőruhákat.

További ötletek és képek

Ágoston Bettina
Stylist-Háda


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X