Főoldal > AKTUÁLIS > Elisabetta Canalis fürdőruhái szexisek, na és persze ő is az

Elisabetta Canalis fürdőruhái szexisek, na és persze ő is az

alakbikiniElisabetta Canalisfürdőruhamodellszépségsztártest
0

Írta:

Az olasz modell-színésznő nem apró bikiniket viselt, de így is szuperszexi volt!

Elisabetta Canalis nevét 2009 nyarán az egész világ megismerte, ugyanis az olasz modell-színésznő George Clooney-val kezdett randizni. Kapcsolatuk komolynak tűnt, mégis szakítottak, Elisabetta pedig azóta is saját karrierjét építi – most például saját fürdőruha-kollekcióját mutatta be a híres Los Angeles-i Sheats Goldstein Residence-ben.

A 38 éves tévésztár nem apró bikinikben illegette magát a kamerák előtt, hanem mintás egyrészes fürdőruhákban, amiket a Mobo Swim fürdőruhamárkával együttműködve dobott piacra. Elisabettának elmondása szerint fontos volt, hogy a Mobo Swim X Elisabetta Canalis olyan darabokat kínáljon, amelyek nemcsak szépek és szexisek, hanem praktikusak és egész napra kényelmes viseletet is biztosítanak bárki számára.

Ez a modell szerint nagyon fontos a nőknek, különösen talán a kisgyerekes anyukáknak – ezt pedig első kézből tudja, hiszen férjével, Brian Perrival nekik is van egy 18 hónapos kislányuk, Skylar. Elisabetta alakján egyébként egy cseppet sem látszik, hogy van egy kisbabája – elmondása szerint az edzéseknek és egészséges étrendjének köszönheti, hogy így néz ki.

Jól látszik, hogy most egyensúlyban van, és nagyon boldog – 2011-ben, amikor szakított George Clooney-val, sokak szerint túl vékonyra fogyott „bánat diétája” miatt, szóvivője viszont ennek épp az ellenkezőjét állította. Ő azt mondta, Elisabetta több kalóriát vitt be a szervezetébe, amit a Dancing With The Stars című műsorban le is dolgozott.

A PETA szóvivőjeként meztelen kampányfotózást is bevállaló modell egyébként korábban is azt állította magáról, hogy semmi esetre sem szeretné túlzásba vinni sem a diétázást, sem pedig a sportolást. „Valahányszor, amikor átlapozok egy magazint, és meglátom a modellek fotóit, arra gondolok, ezek milyen hatást gyakorolhatnak a bizonytalan személyiségű olvasókra” – mondta egy olasz magazinnak.

Majd hozzátette: „Én azt mondom, Lányok, felejtsétek el, amit a lapokban láttok! Az egy olyan világ, aminek semmi köze a valósághoz. Gondoljatok erre úgy, mint egy rajzfilmre. Bizonyítékképpen pedig nincs más dolgotok, mint kimenni a városba, és látni fogjátok, hogy a pasik az egészséges csajokat szeretik, akiken van mit fogni.”

Az ismert modell az általa elmondottak ellenére is inkább a sovány lányok táborát gyarapítja. „Nincsenek mindig ilyen hasizmaim, mint amilyenek most, és nekem is van narancsbőröm, mint bárki másnak. De igyekszem lovaglással és kick-boksszal formában maradni, emellett felfedeztem, hogy az ázsiai ételek rizzsel és szójával mennyire hatékonyan segítik az alakom megtartását” – árulta el egy korábbi interjúban Elisabetta Canalis.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X