Tavasszal is irány Hajdúszoboszló (X)

Hajdúszoboszló
0 0

Írta:

Az alföld legkedveltebb üdülőhelyén, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának vízi élményei, kiváló wellness és gyógy szolgáltatások, valamint szórakoztató programok garantálják a vendégek számára az élményekkel teli felüdülést a tavaszi időszakban is Hajdúszoboszlón.

Gyógyulás, test-lelki megújulás és szórakozás egy helyen

Hajdúszoboszlón nemcsak a városi fürdőkomplexum egységeiben a Gyógyfürdőben, de a város szállodáinak fürdőrészlegein is biztosított a hajdúszoboszlói gyógyvízben való fürdőzés, a gyógykezelések igénybevétele. Az Aqua-Palace élményfürdőben és a szállodák wellness kezelőiben a kiváló masszázs és egyéb wellness kezelések hatására a megfáradt tested és lelked is megújulhat pihenésed alatt. A hajdúszoboszlói szolgáltatás kínálat részeként a szórakozás is garantált a pihenésed idején, az Aqua-Palace gyermekvilág szintjén minden hétvégén animációs programok, valamint a szörf épületben egyedi aktív programok közül választhatsz.

Kedvező szállásajánlatok, akciók

A hajdúszoboszlói szálláshelyek a tavaszi időszakban is kiváló szolgáltatásokkal, speciális csomagajánlatokkal várják vendégeiket. Még foglalhatóak az évindító 10+10 akció kampány ajánlatai. Itt a lehetőség, hogy ebben az évben két alkalommal is kedvezményesen pihenj Hajdúszoboszlón, válassz az akcióban résztvevő szállodák ajánlataiból. Ha 2017.02.01-04.13. között az akcióban résztvevő szállodák egyikében pihensz, akkor megduplázhatod kedvezményedet.

Az akcióban résztvevő szállodák:

Hotel Atlantis****

Hotel Aurum****

Hotel Aurum Family****

Hunguest Hotel Apollo****

Hunguest Hotel Aqua-Sol****

Hunguest Hotel Béke****

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior

Hungarospa Thermal Hotel***superior

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior

 

Rendezvények, fesztiválok Hajdúszoboszlón

A tavaszi hónapokban a fürdő szolgáltatások mellett rendezvények, programok garantálják a szórakoztató kikapcsolódást Hajdúszoboszlón. A fürdőváros aktuális tavaszi rendezvényei a Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok és a Szoboszlói Toros Napok kiváló programjait ajánljuk szórakozásként. Az évindító rendezvényeinken vendégeink lesznek Hernádi Judit, Szekeres Adrien, Vikidál Gyula és Szikora Róbert. Ezen kívül koncertek, nőnapi szauna szeánszok, és a helyi múzeumok tárlatai kínálnak még élményszerzési lehetőséget az itt töltött napok idejére.


További cikkeink a témában

alvásébredés

Így készülj fel az óraátállításra

Írta:
12 órája 0 0

A nyári időszámítás március 26-án, vasárnap kezdődik: az órákat hajnali 2-kor kell átállítani 3-ra. Áramot takarítunk meg, védjük a környezetet, délután tovább van világos, amíg viszont hozzá nem szokik a szervezetünk, rosszabb lehet a közérzetünk és fáradtabbak lehetünk. Kis odafigyeléssel azonban zökkenő mentesebbé tehetjük az átállást

egészségprogram

5 dolog, amit ki kell próbálnod idén tavasszal  

Írta:
13 órája 0 0

Miután túl vagyunk a karácsonyon és a szilveszteren, kiélveztük a hógolyózás és a síelés minden örömét, ideje bevallanunk, hogy már rendkívül unjuk a telet. De szerencsére vége: kinyílt az első hóvirág, a medvék is kidugták az orrukat a barlangjukból, így mi is lassan elkezdhetünk reménykedni. Félre a megszokott programokkal, 2017 a folyókról szól: összegyűjtöttünk öt programot, amit nem hagyhatunk ki idén tavasszal – ráadásul nem kell hozzá elköltenünk az egész havi fizetésünket sem.