Főoldal > AKTUÁLIS > Jessica Alba megmutatta: szexi és fitt

Jessica Alba megmutatta: szexi és fitt

edzésfittségJessica Albaszépségszínésznősztártest
0

Írta:

Jessica Albáról sokunknak egyből az jut eszünkbe, hogy szép, csinos, szexi… de mi a helyzet a fittségével?

Nos, a kétgyerekes sztáranyuka február közepén erre a kérdésünkre is választ adott, amikor Mexikóban egy apró bikiniben süttette magát a napon.

A DailyMail azt írja, hogy a színésznő és férje, Cash Warren talán az edzőteremben készültek Cabo San Lucas-i nyaralásukra. Talán viccnek szánták ezt, de szerintünk nem az: a sztárpár valószínűleg edzett a nyaralás előtt. Is. Ugyanis testükre, különösen Jessica lapos hasára pillantva nekünk úgy tűnik, hogy egyetlen napot sem hagynak ki az edzőteremben.

Ráadásul nézd csak meg: az egyik képen te is úgy látod, mintha nem viselne bugyit, vagy csak nekünk élénk a képzelőerőnk? Hát, az mindenesetre tény, hogy nehéz elhinni: a dögös Jessica kétgyerekes anyuka és 35 éves, hiszen alakját a húszévesek is megirigyelhetnék – ezt szerinte a sok mozgás mellett főleg egészséges étrendjének köszönheti.

„Számomra fontos, hogy az edzés szórakoztasson is, és a gyakorlatok ne legyenek unalmasak. A 45 perces alkalmak jót tesznek nekem mentálisan, de olykor nincs kedvem sportolni. Ilyekor arra gondolok, mennyi minden motivál, például tévé, zene, magazinok, edzőpartnerek… de ha ez sem elég, akkor változtatunk egy kicsit az edzéseken, az mindig feldob” – nyilatkozta korábban Jessica.

Majd hozzátette, hogy önmaga motiválása szerint az is fontos számára, hogy olykor új mozgásformákat próbáljon ki. Ez lehet bármi, a dance aerobiktól a búvárkodásig. A lényeg, hogy élvezze a mozgást, és örömét lelje benne.

2011-ben, második gyermeke születése után elárulta, hogy lassan, fokozatosan szoktatta hozzá szervezetét a mozgáshoz. Eleinte kardiózott, később pedig a Twitteren azt javasolta követőinek, próbáljanak a kardió mellett váltakozó intenzitású intervallum edzést, kis súlyokkal végzett kör-, valamint pliometrikus edzést beiktatni.

Utóbbi gyors, dinamikus mozdulatokból áll. A technika a feszülés-rövidülés váltakozását használja, így érve el az izmok gyorsaságának, illetve az izom-ideg koordinációjának fejlesztését. A biztonságos edzés kedvéért a gyakorlatok megkezdése előtt neked is azt ajánljuk, konzultálj egy tapasztalt edzővel.

Ami pedig az étkezést illeti, a sztármami nem fogyókúrázik, inkább az egészséges ételek fogyasztásában és a mértéktartásban hisz. Ezért követi a South Beach diétát, melynek megalkotója, Dr. Agatston szerint a szénhidrátok két csoportba sorolhatók: vannak „jó” és „rossz” szénhidrátok.

Ezért kidolgozott egy olyan étrendet, mely csak a jók fogyasztására biztat, mint például a teljes kiőrlésű lisztből készült kenyérfélék vagy zabpehely, illetve alacsony glikémiás indexű ételek, mint számos zöldség és gyümölcs. A diétát hosszú távon étrendként alkalmazva nemcsak a súlyfeleslegednek inthetsz búcsút, hanem egészséged megőrzéséért is sokat tehetsz.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X