Serena Williams megmutatta jegygyűrűjét

eljegyzésgyűrűSerena Williamssportolószerelemteniszező
0 0

Írta:

A teniszcsillagot 2016 végén jegyezte el kedvese.

Néhány napja olvastuk, hogy Serena Williamst eljegyezte kedvese, de a gyűrűt nem láttuk – egészen mostanáig. A teniszcsillag és vőlegénye, Alexis Ohanian (aki egyébként a Reddit társalapítója is, a szerk.) ugyanis Új-Zélandon szilvesztereztek, ahol természetesen nem tudtak teljesen elbújni a fotósok előtt.

Sőt, már rögtön az érkezésük pillanatában „elcsípték” őket az aucklandi repülőtéren, és a szemfüles fényképészek persze a 2015 októbere óta az üzletemberrel randizó Serena jegygyűrűjét is megörökítették, amikor a telefonjával babrált. Amennyire mi látjuk a képen, ez a gyűrű egyszerű, ugyanakkor fenséges és gyönyörű – szerintünk emiatt is illik a világklasszis sportolónőhöz.

És ha már a sport jött szóba: az nem is lehet vitás, mennyit dolgozik Serena állóképessége, ereje, fittsége és persze vonalai megőrzésén és tovább tökéletesítésén. Sportolóként szabadidejében is számos mozgásformát kipróbál, sokat meg is szeretett.

De hiszed vagy sem, még nála is akad, amivel képtelen megbarátkozni – ez pedig a zumba. „Megpróbáltam, de őszintén szólva ez nekem túl nehéz. Azt sem tudtam, hová lépek… komplett lúzernek éreztem magam” – nyilatkozta egy „remekül sikerült” zumbaóra után.

Ami pedig az étkezést illeti, korábban testvérével, Venusszal együtt vegetáriánus módon étkezett, ám versenyek előtt mindig szüksége van egészséges mennyiségű húsra. Gyerekkora óta kedvence a mamája sült csirkéje rizzsel és szósszal, így ezt a mai napig szívesen fogyasztja, ám a versenyek alatt legtöbbször nem az anyukája, hanem a családi szakács főz rá.

És sokan irigylik amiatt, amit egy korábbi interjúban mondott, őt idézzük: „Mérkőzések előtt nem igazán tudok enni, mivel nagyon ideges vagyok. Előző éjjel azért magamba erőltetek némi szénhidrátot, főleg, mivel tudom, hogy reggel képtelen leszek enni” – számolt be étrendjéről Serena.

Majd hozzátette, hogy azért ne egészségtelen finomságokra gondoljunk, hiszen meccsek előtt nem tömheti ezekkel tele a gyomrát. „Természetesen a szénhidrát alatt nem tésztát kell érteni, inkább barna rizst eszem vagy quinoát”.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

alvásébredés

Így készülj fel az óraátállításra

Írta:
tegnapelőtt 0 0

A nyári időszámítás március 26-án, vasárnap kezdődik: az órákat hajnali 2-kor kell átállítani 3-ra. Áramot takarítunk meg, védjük a környezetet, délután tovább van világos, amíg viszont hozzá nem szokik a szervezetünk, rosszabb lehet a közérzetünk és fáradtabbak lehetünk. Kis odafigyeléssel azonban zökkenő mentesebbé tehetjük az átállást

egészségprogram

5 dolog, amit ki kell próbálnod idén tavasszal  

Írta:
tegnapelőtt 0 0

Miután túl vagyunk a karácsonyon és a szilveszteren, kiélveztük a hógolyózás és a síelés minden örömét, ideje bevallanunk, hogy már rendkívül unjuk a telet. De szerencsére vége: kinyílt az első hóvirág, a medvék is kidugták az orrukat a barlangjukból, így mi is lassan elkezdhetünk reménykedni. Félre a megszokott programokkal, 2017 a folyókról szól: összegyűjtöttünk öt programot, amit nem hagyhatunk ki idén tavasszal – ráadásul nem kell hozzá elköltenünk az egész havi fizetésünket sem.

7 dolog, amit nem tudtál az utazási irodákról (X)

Írta:
3 napja 0 0

Tudtad, hogy a magyar utazási irodák szervezésében összesen a világ 183 országába juthatsz már el? És azt, hogy jelenleg 38 év azoknak a magyaroknak az átlagéletkora, akik utazási iroda szolgáltatásait veszik igénybe? Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amit nem gondoltál volna az utaztatókról.