Főoldal > AKTUÁLIS > Sarah Michelle Gellar kórházban töltötte az éjszakát

Sarah Michelle Gellar kórházban töltötte az éjszakát

betegségegészséggyermekkórházSarah Michelle Gellarszínésznő
0

Írta:

A színésznő kisfia lett rosszul.

A rossz dolgok a sztárokat sem kímélik: legutóbb Sarah Michelle Gellarról olvastuk, hogy az egyik éjszakát a közeli kórház sürgősségi osztályán töltötte. Kisebbik csemetéje, az ötéves Rocky James Prinze ugyanis egy vírusfertőzés következtében rosszul lett, alig kapott levegőt, így az aggódó anyuka rohant is vele a sürgősségire.

Péntek reggel viszont már szerencsére jó hírekről számolt be Instagramon a követőinek. „Hosszú éjszaka volt, és a jelek szerint ez egy makacs vírus, de hála az égnek Rocky-t kiengedték – írta, majd hozzátette – őszinte leszek: ha valaki látja, hogy a gyermeke nem kap levegőt, attól a világ legtehetetlenebb emberének érezheti magát.”

Sarah családjában az egészség amúgy is fontos szerepet kap, a színésznő is nagy hangsúlyt fektet az egészségmegőrzésre. Rengeteget sportol, ennek köszönhetően pedig az alakjára sem lehet panasz – a sportnak köszönheti, hogy első és második várandóssága után is nagyon gyorsan visszanyerte az alakját.

A szülés után egy kis ideig nyilván csak a babákra koncentrált, azt követően viszont rendszeresen elkezdett újra edzőterembe járni, illetve igyekezett sokat bicajozni, lépcsőzni, gyalogolni. 2009-ben, kislánya születése után gyorsan leadta a pluszkilókat, sőt, a fogyást túlzásba is vitte: a néhány hét alatt elért súlyveszteség után hamarosan csontsovány lett.

A Buffy, a vámpírok réme című sorozat sztárja akkor azt hangoztatta, hogy nincs vele semmi gond, csupán kerüli a cukrokat, tejtermékeket, és a sültek fogyasztását sem viszi túlzásba. „Az önsanyargatásban nem hiszek, az ilyesmi tartósan nem kifizetődő” – mondta korábban.

A színésznő ezzel szemben azt elismerte, hogy néha végigcsinál egy-egy gyorsdiétát, de sokkal inkább hisz a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres mozgás hatásában, illetve a hosszú távú eredmények fontosságában.

„A sport mindig is fontos volt számomra. 5 évig taekwondoztam, de a boksz és a kick-box is közel állnak hozzám. De azért a könnyedebb mozgásformákat is szeretem: rendszeresen jógázom, balettra pedig a lányomat is beírattam, már háromévesen” – árulta el.

Sarah Michelle Gellar és a káposztaleves diéta

Ha gyorsan akar lefogyni pár kilót, néhány hollywoodi színésznőhöz hasonlóan Sarah Michelle Gellar is a káposztaleves diétát alkalmazza. Ennek értelmében 7 napig csak káposztalevest, paradicsomot és hagymát és alacsony kalóriatartalmú zöldségeket fogyaszt, ezekből bármennyit ehet.

A módszert a gyors és látványos eredmény ellenére sem ajánljuk senkinek, mert így elsősorban vizet veszítünk, amit a kúra befejezése után gyorsan pótol a testünk. Így a látványos eredmény csak átmeneti. Arról nem is beszélve, hogy szervezetünknek ennél sokkal kiegyensúlyozottabb táplálkozásra van szüksége.

Fotó: Eonline, Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X