Főoldal > AKTUÁLIS > Lea Michele meztelenül örül 2017-nek

Lea Michele meztelenül örül 2017-nek

alakLea Michelemeztelenszínésznőtestvetkőzés
0

Írta:

Az Instagramon osztotta meg az ezt bizonyító fotót.

„2017, eddig szeretlek” – ezzel a megjegyzéssel posztolt magáról egy képet Lea Michele az Instagramon. Ez persze nem lenne hír, nálunk sem, ha a Glee – Sztárok leszünk! és a Scream Queens színésznője nem lett volna pucér a képen. Hogy miért kell meztelenül örülni az új évnek? Nos, szerintünk a dolognak képletesen az is lehet a jelentése, hogy Lea megszabadult minden tehertől, ami az elmúlt években „rá rakódott”, és teljesen tiszta lappal kezdi 2017-et.

Egy biztos: a kilók nem nagyon tudtak rá rakódni, mert Lea nagyon egészségesen él – életmódjának egyik alappillére, hogy minden nap tesz valamit fittsége megőrzéséért. Egyik kedvenc mozgásformája a jóga, ami testnek, léleknek, szellemnek egyaránt jót tesz. A sztár korábban elmondta, hogy rendszeresen jógázik, emellett az intenzív táncpróbáknak és a személyi edzőjével végzett gyakorlatoknak köszönheti vékony alakját.

Vegán étrendjéről pedig a következőket mondta: „úgy érzem, sokkal több energiám van, mióta a húst és a tejtermékeket tofura és szójatejre cseréltem. Gyümölcsöket rágcsálok, vagy répát és zellert majszolok humusszal, de a diót és a mogyoróféléket nem igazán kedvelem”.

Szépségtitkát is sokan szeretnék ellesni, de Lea szerint nincs itt semmi ördöngösség. Bőrének egészséges és ragyogó hatását úgy őrzi meg, hogy kevés sminket használ, melyet a nap végén mindig gondosan lemos, illetve kávé helyett inkább teát, gyümölcs- és zöldségleveket, valamint sok ásványvizet iszik.

Korábban nagy szívfájdalom érte, ami után nehezen tudta megőrizni lelki egyensúlyát, ugyanis barátja, Cory Monteith 2013 júliusában váratlanul elhunyt, kábítószer- és alkohol-túladagolás miatt. Ismerősei szerint „hisztérikus és vigasztalhatatlan” volt a barátja halála után, és csak nehezen talált újra magára – részben a sok támogatás és vigasztalás hatására. De az is biztos, hogy nem lesz többé a régi, gondtalan kislány, aki Cory mellett lehetett.

Talán ezért is kapott és kap életében fontos szerepet a relaxáció. „Bár nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem, és milyen italokkal öblítem le az ételeket, azért néha egy kicsit én is kirúgok a hámból. Imádok némi sajtos makaróni vagy egy pohár bor mellett lazítani, reality-ket nézni vagy egyszerűen csak kibeszélni telefonon Anyukámmal, hogy milyen napom volt.  Így egy kicsit könnyebben tovább tudok lépni a rossz dolgok után az életben” – mondta korábban Lea Michele.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X