Főoldal > AKTUÁLIS > Emma Stone merész ruhában a Golden Globe díjátadón

Emma Stone merész ruhában a Golden Globe díjátadón

díjátadóEmma StoneGolden Globeruhaszépségszínésznő
0

Írta:

A színésznő merész, de gyönyörű ruhában jelent meg a díjátadó gálán.

A Kaliforniai álom mind a hét jelölését díjra váltotta a hétvégén megrendezett Golden Globe gálán, így Emma Stone is megkapta a maga elismerését a legjobb vígjáték- vagy musical-színésznő kategóriában. Természetesen nagyon örült a díjnak, és kicsit el is érzékenyült, amikor átvette.

„Ez az álmodozók filmje. – mondta, majd hozzátette – Azt gondolom, a remény és a kreativitás a két legfontosabb dolog a világon. És erről szól ez a film. Kreatív emberekről, akiknek az arcába csapták az ajtót, képletesen szólva vagy szó szerint értve. Színészekről, akik nem kaptak elég időt egy meghallgatáson, vagy hiába vártak egy-egy visszahívásra. Vagy bárkiről bárhol, aki néha úgy érzi, hogy inkább feladná, de megrázza magát, és megy tovább. Nektek ajánlom ezt a díjat. Nagyon hálás vagyok ezért. Köszönöm.”

A 28 éves színésznő nemcsak munkája, hanem az eseményre választott ruhája miatt is a figyelem középpontjába került. Egy ezüstszínű, csillagokkal díszített, mélyen dekoltált Valentino estélyiben érkezett a gálára, ami mély dekoltázsa ellenére sem mutatott illetlenül sokat viselőjéből, sőt rajongói szerint remekül állt rajta.

Hogy is ne nézne ki istenien, ha ilyen remek az alakja?! Ha azt gondolod, hogy ezt szigorú diétáknak köszönheti, akkor tévedsz: Emma a diétázást évek óta elutasítja, mert szerinte a fogyókúrák túl szigorúak és nem is egészségesek. „Mitől jó az, ha csak egy kis csirkét ehetsz néhány szem babbal, és mellette napi két órákat edzel? Nem fogok éhezni, vagy megszállottan edzeni, még a munkám kedvéért sem” – nyilatkozta korábban.

A sztár igyekszik odafigyelni a kiegyensúlyozott táplálkozásra: a sovány húsok, gyümölcsök és zöldségek mellett némi szénhidrátot is bevisz a szervezetébe. És bár ő sem ébred minden reggel úgy, hogy boldog azzal a testtel, amiben él, azért megpróbálja a legjobbat kihozni magából.

„Persze, vannak néha gondjaim magammal, és a testemmel, de tőlem sosem fogjátok azt hallani, hogy jajj, de undorítóan nézek ki” – mondta. Majd hozzátette: nem edzőtermi mozgásformákkal tartja fitten magát, mert nem szeret zárt helyen sportolni.

„A futás nem tesz jót a térdemnek, a súlyzózást pedig unalmasnak tartom. Ezek helyett, ha csak tehetem, inkább úszni megyek, vagy sétálok egy nagyot, mert ezeket a mozgásformákat nagyon kedvelem” – árulta el.

Emma azt sem titkolja, hogy az extrém sportok sem állnak tőle távol: a sziklamászást például kifejezetten szereti. „Ez a sport javítja az állóképességet, emellett nagyon gyors és látványos módja az izomzat kidolgozásának” – mesélte egy interjúban.

De azt sem tagadta, hogy szívesen jár Pilates órákra, és ha egy-egy filmszerepre készül, bizony előkerülnek az általa unalmasnak tartott súlyzók is. Olyankor kisebb súlyokkal dolgozik, hogy szép, nőiesen izmos karjait még tovább tökéletesítse.

Fotó: Eonline, Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X