Natalie Portman régimódi ruhában mutatta meg pocakját

anyaságbabaNatalie Portmanoscar-díjpocakszínésznősztárterhesség
0 0

Írta:

A ruha sokak szerint nem a legszebb, de mi nem is azt figyeltük…

Natalie Portman szeptember 8-án, a Velencei Filmfesztiválon „jelentette be”, hogy második kisbabáját várja. Ehhez a világszép színésznőnek meg sem kellett szólalnia, elég volt csupán egy hófehér, testhez simuló Dior ruhát felvennie, ami kiemelte az akkor már látható babapocakját.

Azóta eltelt három hónap, és Natalie pocakja is nőtt – hogy mennyit, arról a következő képekre pillantva te magad is megbizonyosodhatsz. A híresség ugyanis néhány napja a Gotham Independent Film Awards díjkiosztó gálán jelent meg, és rövid, felül áttetsző csipkeborítású, sokak szerint régimódinak ható virágmintás ruhájában mutatta meg kerekedő babapocakját a világnak.

Natalie üde szépség, aki nemcsak külseje, hanem egészsége megőrzéséért is sokat tesz – főleg most, hogy második gyerekét várja. A 35 éves világsztár tányérjára leggyakrabban friss bio zöldségek és gyümölcsök, szójatermékek, teljes kiőrlésű gabonafélék, valamint dió- és mogyorófélék kerülnek, de néha fogyaszt sajtokat és tejtermékeket is. Húsféléket és halat egyáltalán nem eszik, mivel annyira szereti az állatokat, hogy teljesen elképzelhetetlennek tartja egy-egy szelet hús elfogyasztását.

Napi több, kisebb étkezést iktat be, és az asztalnál figyel arra, hogy ne egye degeszre magát. Ha pedig megéhezik két étkezés közt, nem előre csomagolt ropogtatnivalókat vagy péksüteményeket, hanem friss gyümölcsöt, magvakat, mandulát vagy zöldségféléket rágcsál.

Az önfegyelméről is híres sztár elmondása szerint nem hisz a fogyókúrákban, A fekete hattyú című Oscar-díjas mozi kedvéért viszont kilenc kilót adott le: 2011-ben a Wellness Cafe is megírta, hogy Natalie alig evett, és a forgatáson olykor 16 órát dolgozott.

A világsztár nemcsak szerepére, hanem a kőkemény edzésekre is összpontosított. Bár gyermekkorában balettozott, 27 évesen el kellett kezdenie elölről ennek a mozgásformának a megismerését. A mozdulatokat végül olyan jól sikerült elsajátítania, hogy egy külföldi lap által megkérdezett balett-táncos szerint Natalie és egy balettművész produkciója közt a különbséget csak a profi táncosok veszik észre.

A felkészülést úszással egészítette ki, amivel úgy érezte, nemcsak a mozgás örömét, hanem a kikapcsolódást is biztosítja önmaga számára – elsősorban mert ez a sport egyik kedvenc hobbijára, a búvárkodásra emlékeztette őt.

A színésznő egyébként mindig nemet mond az alkoholra és a dohányzásra is, de a rendszeres mozgásra nem – és jól is teszi. Natalie évek óta a jóga elkötelezett híve, ami testének és lelkének is jót tesz, emellett elűzi a stresszt a sztár mindennapjaiból.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

alvásébredés

Így készülj fel az óraátállításra

Írta:
4 napja 0 0

A nyári időszámítás március 26-án, vasárnap kezdődik: az órákat hajnali 2-kor kell átállítani 3-ra. Áramot takarítunk meg, védjük a környezetet, délután tovább van világos, amíg viszont hozzá nem szokik a szervezetünk, rosszabb lehet a közérzetünk és fáradtabbak lehetünk. Kis odafigyeléssel azonban zökkenő mentesebbé tehetjük az átállást

egészségprogram

5 dolog, amit ki kell próbálnod idén tavasszal  

Írta:
4 napja 0 0

Miután túl vagyunk a karácsonyon és a szilveszteren, kiélveztük a hógolyózás és a síelés minden örömét, ideje bevallanunk, hogy már rendkívül unjuk a telet. De szerencsére vége: kinyílt az első hóvirág, a medvék is kidugták az orrukat a barlangjukból, így mi is lassan elkezdhetünk reménykedni. Félre a megszokott programokkal, 2017 a folyókról szól: összegyűjtöttünk öt programot, amit nem hagyhatunk ki idén tavasszal – ráadásul nem kell hozzá elköltenünk az egész havi fizetésünket sem.