Főoldal > AKTUÁLIS > Margot Robbie lett a legszexibb nő

Margot Robbie lett a legszexibb nő

Margot RobbieMaxim magazinszavazásszépségszínésznő
0

Írta:

A színésznő egy kontinensnyi gyönyörű nőt utasított maga mögé.

A Maxim magazin idén is megválasztotta a 100 legszexibb nőt, és ehhez a dögös kis listához most is csak ausztrál szépségek közül szemezgettek. Az első Margot Robbie lett, akit Jessica Marais színésznő és Delta Goodrem énekesnő követ az összesítésben, illetve a listára felkerült még többek közt a szépséges modell, Natalia Roser, a tévésztár Sophie Monk, valamint a The Veronicas pop-rock duó.

A queenslandi Dalby-ból származó Margot tavaly második volt a listán (akkor az idei harmadik helyezett Delta Goodrem lett az aranyérmes), és most hatalmas megtiszteltetésnek érzi a győzelmet

Főleg, mert a 26 éves színésznő néhány éve még egy Melbourne-i Subway szendvicsezőben dolgozott. „Szendvicsművész voltam. Ez volt az egyik kedvenc munkám: szórakoztató melónak tartottam, és jó is voltam benne” – emlékezett vissza nemrég egy interjúban.

A nagy lehetőség A Wall Street farkasa című mozival jött el számára, és azóta tényleg nincs számára megállás. Játszott a Focus: A látszat csal című filmben, és a nemrég a mozikba került Tarzan legendájában a címszereplőt alakító Alexander Skarsgard szerelmét, Jane-t formálta meg, most pedig a Suicide Squadban őrül meg Joker őrült barátnőjeként.

Margot az őrületes szerepek mellett a meztelenkedést sem utasítja vissza. A Wall Street farkasában levette ruháit – nagyszülei emiatt még mindig nem láttak a filmet –, de a szexjelenet előtt a gátlásait kicsit nehezebben vetkőzte le: később elárulta, hogy nagyon is izgult, ezért három tequilát gurított le. Hogy ez egyenes út volt-e az eufóriához számára, az nem derült ki, mindenesetre Margot később a Deep Euphoria Calvin Klein arca is lett.

A diétázás nem az erőssége: kedvenc finomságai közé tartozik a sör, a hamburger és a sült krumpli, de ha mondjuk egy fotózásra készül, akkor napokig képes répaszeleteken élni. Ez nem túl egészséges módszer, és szerencsére azt mondja, nem is él ezzel minden egyes fotózás előtt, inkább mértéktartásra és a rendszeres étkezések beiktatására törekszik.

Az edzésben viszont már sokkal lelkesebb, mint a diétázásban: fut, bicajozik, jégkorongozik, felüléseket végez, nyújt és jógázik. Utóbbival nemcsak a testét, hanem lelkét is remekül karban tudja tartani.

Margot és a szerelem

A Maggot becenévre hallgató 26 éves színésznő három éve találkozott Tom Ackerley-vel, akivel a Suite Française című második világháborús dráma forgatásán dolgoztak együtt. A srác rendezőasszisztensként tevékenykedett a forgatáson, és hamar jóban lettek Margot-val, de csak később kezdtek randizni – talán mert mindketten féltek elmondani a másiknak, hogy többen éreznek barátságnál.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X