Főoldal > AKTUÁLIS > Hegyvidéki Fitparádé a MOM Sportban!

Hegyvidéki Fitparádé a MOM Sportban!

edzésfitneszFitparádémozgássport
0

Írta:

Minden, ami mozgás – ez a Hegyvidéki Fitparádé, amely idén 14. alkalommal kerül megrendezésre a MoM Uszoda és Sportközpontban.

60 sportág, 2000 versenyző részvételével 9 helyszínen –a korábbiakhoz képest is- rengeteg újdonsággal vár mindenkit, aki csak nézni és szurkolni szeretne, de azokat is, akik szívesen kipróbálnának új és különleges sportágakat is.

A Hegyvidéki Fitparádé október 15-16-án, szombaton és vasárnap, idén immár 14. alkalommal kerül megrendezésre a Csörsz utcai MOM Sportban.   A Fitparádé egyedülálló abból a szempontból, hogy egy időben rendeznek versenyeket, programokat a sportcsarnokban, a szabadtéren és az uszoda medencéiben. A Fitparádé olyan multisport fesztivál, amely komplexitásban minden más hazai és kontinentális eseménytől különbözik. Az eseményre a fővédnökök Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Dr Deutsch Tamás a MOB Alelnöke is kilátogatnak.

Szombaton az erősportoké a főszerep: itt kerül megrendezésre, a XIII. Judgement Day-Szkander Világkupa,  HSMA Erős Emberek 95 kg-os és 110 kg-os OB Döntő, a Középiskolás Kispályás Labdarúgó Torna, a Hegyvidéki Liga Labdarúgó Torna, az V. RAW Ifjúsági, Masters Női, Férfi Erőemelő Magyar Bajnokság, a Középiskolás Kispályás Labdarúgó Torna, a Hungarian Street Workout Challenge, valamint a Megathlon Duatlon versenye és a Hegyvidéki Úszó Diákolimpia.

A hölgyek számára a vasárnapi programok mozgásra csábítanak, azonban az uraknak is akad bőven látnivaló. A Women’s Fitmodel World minden bizonnyal idén is nagy érdeklődésre tesz szert, hiszen ezen kategória eddigi győztesei az elmúlt években világbajnokok lettek. Jogos a kérdés, hogy ki lesz az a fittszépség aki Regős Lili, Nagy Bettina, Oláh Noémi, Mészáros Rafaella vagy éppen Toldi Zsuzsi nyomdokába lép? A Hegyvidéki Fitparádé egyik legnépszerűbb újdonsága a FiTMoM kategória, a fitt anyukák versenye, amelyre olyan édesanyák jelentkezhetnek, akiknek legalább egy gyermekük van és anyaként is fontosnak tartották a testük formálását és megőrizték fittségüket..
A különböző kategóriákban felvonuló széptestű hölgyek és urak mellett a Hegyvidéki Idén sem marad el a Fitexpo, amelynek keretében megismerhetünk minden olyan újdonságot és terméket, amely az egészséges életmóddal kapcsolatos, és persze az olyan népszerű programok sem, mint az Alakreform Rubint Rékával, Euphoria Hidvégi Andreával és a Hulahop Parádé. Fitparádé olyan élményeket is kínál, mint a Pound, amelyet ha kipróbálunk, akár rockzenésznek is érezhetjük magunkat, hiszen a Ripstix®-el ütemes zenére dobolhatunk, vagy éppen a LaBlast Fitness amiben pörgős táncos elemek ötvöződnek a fitnesszel. A Softbow-val a középkorba utazhatunk, hiszen ezt a csapatjátékot íjakkal és speciálisan kialakított nyílvesszőkkel lehet űzni. Bár még nincs hó, a síelés szerelmesei se maradjanak otthon, hiszen a Pro Ski Traininget mindenképpen ki kell próbálniuk.

Ezen a vasárnapon a gyerekeket se hagyják otthon a látogatók, hiszen a Hegyvidéki Fitparádé igazi családi program amelyen a 14 éven aluli gyerekek ingyenes a belépés. A gyerekek részére játékvárat, kézműves programokat, arcfestést, gyerekjógát, játékkuckó lufihajtogató bohócot és még nagyon sok színes programot biztosítanak a szervezők. Kedvezményes vásárlással, kóstolókkal csábít a fitexpo amely mindkét napi programok kísérő eseménye.

A kétnapos sportfesztiválra a napijegy 2500 forintba kerül, de Hegyvidék kártyával, XII. kerületi lakosoknak lakcímkártyával, és nyugdíjasoknak ingyenes!

Programok és információ: fitparade.hu

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X