Főoldal > AKTUÁLIS > Anya lett a dögös szupermodell!

Anya lett a dögös szupermodell!

anyaságbabaCandice Swanepoelmodellszülésszupermodell
0

Írta:

Téged is azonnal levesz a lábadról a híres modell kisbabája

Október ötödikén örökre megváltozott Candice Swanepoel élete: a Victoria’s Secret modellje aznap adott életet első gyermekének, egy kisfiúnak, aki az Anacã nevet kapta. A 27 éves modell és vőlegénye, Hermann Nicoli egy brazil madárfajról nevezte el kisbabáját. Ez önmagában is meglepő, de ha rákeresel a neten erre a szóra, kicsit meg fogsz lepődni, ugyanis papagájszerű, nem túl szép madarakat fogsz látni…

Persze a modellnek és kedvesének biztosan megvan az okuk arra, hogy miért épp ezt a különleges nevet választották – talán nekik jelentenek valamit ezek a kevésbé helyes tollas jószágok. Ezt nem tudjuk, az viszont tény, hogy a kisfiú nagyon cuki: háromnapos korában mutatta őt meg a mamája először az Instagramon, és a kis Anacã pillanatok alatt rabul ejtette a rajongók szívét.

Little lion man ? straight up chilling. He’s definitely my son ✌?️

Candice Swanepoel (@angelcandices) által közzétett fénykép, 2016. Okt 14., 13:59 PDT

A Victoria’s Secret dél-afrikai modelljét biztosan megváltoztatja valamelyest az anyaság – korábban érték őt olyan vádak, hogy túl komolyan veszi a divatbemutatók előtti szigorú étrend és edzések betartását, és túl sovány. 2011 márciusában például szinte kórosan soványra fogyott egy fehérnemű-bemutató kedvéért: karjai és lábai nádszálvékonyak lettek, derékbősége pedig pubertás előtt álló kislányéhoz volt hasonló.

A Candice-ről készült fotók az internetre kerülve bejárták a világot, és megosztották a közvéleményt. Egyesek szerint a modell egyszerűen csak vékony alkat, míg mások biztosak voltak abban, hogy anorexiával küzd. Candice ezeket a vádakat úgy próbálta elhárítani, hogy azt bizonygatta, fogyókúra helyett lelkesen edz: a divatbemutatók előtt naponta két alkalommal.

A dél-afrikai modell állítása szerint esetében már csak azért sem kell soha ettől az étkezési zavartól tartani, mert még csak nem is diétázik: étrendjében kiegyensúlyozottságra törekszik, így szerinte soványságának felelősei a sok stressz és a rengeteg utazás lehettek.

„Szeretek bőségesen megreggelizni. Kedvenceim a croissant, a tojás és a szalonna. Szeretem az omlettet és a mazsolát is” – árulta el Candice. Illetve korábban arról is beszélt, hogy amikor egy kis kényeztetésre vágyik, szívesen majszol édes brazil kenyeret.

„Emellett ha nem készülök épp divatshow-ra, hetente legalább három alkalommal sportolok a személyi edzőmmel, olykor pedig balettra is járok” – mondta. A szép modellről sokan tudják, hogy kedvenc sportja a boksz. „Valósággal a megszállottja vagyok ennek a mozgásformának, mert nemcsak remek alakot formál, hanem testileg és lelkileg is megerősít” – árulta el egy régebbi interjúban a fiatal sztár.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X