Főoldal > AKTUÁLIS > Izgalmas programok és akár 90%-os kedvezmények a Premier Outlet születésnapi buliján! (X)

Izgalmas programok és akár 90%-os kedvezmények a Premier Outlet születésnapi buliján! (X)

0

Írta:

Színes programok az egész családnak Október 8-9-én a Premier Outlet születésnapja alkalmából Vásárlási Maratonnal – akár 90%-os kedvezményekkel!

Színes programok az egész családnak

Október 8-9-én a Premier Outlet születésnapja alkalmából Vásárlási Maratonnal – akár 90%-os kedvezményekkel – és családi programkavalkáddal várja látogatóit. Egész hétvégén ingyenesen igénybe vehetőek a SzépségPont szolgáltatásai – frissítő masszázs, kozmetikai és manikűr kezelések mellett fogászati szűrésen is részt vehetnek az érdeklődők. A gyerkőcöket ugrálóvár, lufihajtogatás, arcfestők, állatsimogató és az Aprópolisz, a világ első Playmobil játszóvárosa várja.

A Premier Outlet idén ismét kiáll a felelős állattartás fontossága mellett, így október 8-án, szombaton állatmenhelyek is kitelepülnek a helyszínre, akik kutyákat, cicákat hoznak magukkal és a felelős állattartásról beszélgetnek majd az érdeklődőkkel. A kisállat-simogató mellett az örökbefogadásról is tájékozódhatnak a résztvevők, ezen kívül látványos kutyás bemutatók is megrendezésre kerülnek.

 


Szuper meglepetések a Premier Outlet szülinapi buliján

A születésnapi hétvége repertoárja ebben az évben Street Food Fesztivállal bővül, ahol a legmenőbb street food-osok kínálják majd finomabbnál-finomabb ételeiket. Emellett a Kézműves Vásáron egészséges termelői termékek közül lehet majd válogatni. A szülinap persze nem az igazi sütemény nélkül, ezért az outletközpont finom muffinokkal készül, melyből minden résztvevő kóstolót kap.

További információ:
https://www.facebook.com/PremierOutletCenter
http://premieroutlet.hu/

Mentés

Mentés

Mentés


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X