Főoldal > AKTUÁLIS > Páratlan élmények Hajdúszoboszlón (x)

Páratlan élmények Hajdúszoboszlón (x)

0

Írta:

A nyári végi és az őszi időszakban is kiváló választás Hajdúszoboszló, hiszen megtapasztalhatod az egyedi „szoboszlói” gyógyvíz erejét, testi-lelki feltöltődésben lehet részed a szállodák és a fürdőkomplexum wellness részlegein. Plusz élményként ajánljuk, hogy kóstolj bele a helyi ízekbe!

Spa

Egyedi hajdúszoboszlói szolgáltatás, hogy a városi fürdőkomplexum mellett a helyi szállodákban házon belül is gyógyulhatsz a hajdúszoboszlói gyógyvízben, valamint igénybe veheted a TB által támogatott gyógykezeléseket is. A kihelyezett gyógy terápiákon orvosi felügyelet is biztosított, a komplex fizikoterápiás kezelés során, mely a fürdőkúra ötvözetét jelenti egyéb eljárásokkal. A fürdőkúra mellé választható kezelések: gyógytorna, iszapkezelés, súlyfürdő, orvosi masszázs, pezsgőfürdő, valamint további mechanoterápiás, elektroterápiás szolgáltatások. Nem kell aggódnod a kihelyezett terápiákon is ugyanaz a minőség és szakértelem fogad majd, mint a városi gyógyfürdőben.

Tudtad, hogy a hajdúszoboszlói gyógyfürdőben több mint negyven féle kezelést vehetsz igénybe?

Wellness

Ugye tudod, hogy a pihenésed idején nagyon fontos a testi-lelki feltöltődés. Ez Hajdúszoboszlón garantált, ha igénybe veszed a kényeztető wellness szolgáltatások bármelyikét. A helyi szállodák és a fürdőkomplexum széles szolgáltatás kínálatában több különböző típusú masszázs szerepel, melyek mellett a kényeztető, fogyasztó és vérpezsdítő kezelések igénybevétele csomagban is lehetséges. A wellness programok célcsoportonként és igényenként változnak, melyek tematikus jellege lehet, egészségmegőrző, méregtelenítő, stresszoldó és akár még egzotikus is. A komplex csomagok tartalmazhatják a masszázsok, kényeztető aromafürdők, aktív mozgásprogramok és szépségkezelések valamelyikét.

Tudtad, hogy a hajdúszoboszlói gyógyvízben való fürdőzésnek relaxációs hatásai is van?

Gasztronómia

Napjainkban fontos, hogy oda figyeljünk arra, hogy minőségi élelmiszereket fogyasszunk, ez az egészséges életmód egyik alap feltétele. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk az ízletes magyar ételekről. A hajdúszoboszlói éttermek, szállodák konyháin dolgozó szakácsok kiváló hozzáértéssel, a modern trendeknek megfelelően, kiváló íz gazdagsággal készítik a vendégek számára az ételeket. Kiváló alkalom a környékbeli bio élelmiszerek megismerésére, kóstolására a Bioétel- és Borfesztivál, mely Hajdúszoboszló kiemelt gasztronómiai rendezvénye. A három napos fesztivál idején a bio alapanyagokból készült ételkülönlegességek és a kiváló magyar pincészetek borai lesznek a főszereplők.

Tudtad, hogy a fesztiválon mindegyik évben szeptember második hétvégéjén vehetsz részt?

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a facebook.com/hajduszoboszlo.hu oldalon található.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X