Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Garner most Bradley Cooperrel kavar?

Jennifer Garner most Bradley Cooperrel kavar?

Bradley CooperházasságJennifer Garnerszerelemválás
0

Írta:

A híres színésznő a párizsi divathéten ragyogott – nem is akárki mellett!

Nemcsak a focidrukkerek figyeltek Franciaországra az elmúlt napokban, hetekben, hanem a divatrajongók is, ugyanis a párizsi divathéten számos világhírű divatház mutatta be legújabb kollekcióit. És persze a legmenőbbek hírességeket is invitáltak, hogy üljenek bemutatóikon az első sorba – a Versace például az utóbbi időben folyton mosolygó Jennifer Garnert és a sármos Bradley Coopert, akik egymás mellett élvezték a show-t.

PARIS, FRANCE - JULY 03:  (L-R) Actors Bradley Cooper and Jennifer Garner attend the Atelier Versace Haute Couture Fall/Winter 2016-2017 show as part of Paris Fashion Week on July 3, 2016 in Paris, France.  (Photo by Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images)

És Bradley valószínűleg Jen szépségét és vidám kisugárzását is, mert hogy alig tudta levenni róla a szemét. Vajon ez csak pillanatnyi varázs volt kettőjük közt, vagy Jen és ragyogó mosolya elrabolta a vonzó színész szívét? Ezt nem tudjuk, az viszont tény, hogy Jennifer most – egy évvel azután, hogy házassága Ben Affleckkel gyakorlatilag véget ért – jobban néz ki, mint valaha: szuperboldog és szupercsinos.

Való igaz, hogy a 44 éves sztár sokat tesz azért, hogy alakját megőrizhesse, de számos kolléganőjével ellentétben nem megy el a végletekig ezért. Például harmadik gyereke, Samuel születése után sem vízzel és salátával, vagy túlzásba vitt edzéssel próbált karcsúsodni, és nem törekedett arra, hogy napok alatt nyerje vissza terhessége előtti vonalait.

„A terhessége alatt sem állt le teljesen a sporttal. A szülés után négy héttel kezdte újra a mozgást, de az első jó pár alkalom lassú, kíméletes edzéssel telt” – árulta el Jennifer személyi edzője, Valerie Waters.

„Eleinte 15-20 percet sportoltunk együtt, majd ezeket az alkalmakat 40 percesre nyújtottuk. Heti 3-4 alkalommal találkoztunk, és ilyenkor a kardiózás mellett köredzést is végeztünk” – tette hozzá.

Valerie azt is elárulta egy interjúban, hogy színész házaspár kislányai, Violet és Seraphina is szeretnek sportolni. „Van néhány kicsi súlyzónk, és ha bejönnek az edzőterembe, azokat emelgetik. Látszik, mennyire élvezik, ha ugyanazt csinálhatják, mint az anyukájuk” – mondta.

A Golden Globe-díjas Jen nemcsak a mozgást illetően, hanem a táplálkozásban is jó példát mutat a gyermekeinek. Többnyire bio élelmiszereket fogyaszt, friss zöldségeket és gyümölcsöket nassol, de kerüli például a finomított élelmiszereket.

„Remekül főz, ezért szinte bármikor gondoskodhat arról, hogy finom, vitamindús, egészséges ételek kerüljenek a családi asztalra. Szerintem ő készíti a legínycsiklandóbb, avokádós “egészséges” rántottát” – árulta el az edző.

Jennifer arra is ügyel, hogy egy kicsit több proteint fogyasszon, mint szénhidrátot. Napi 5-6 étkezést iktat be, amelyekkel körülbelül 1600 kalóriát visz be a szervezetébe. Sok vizet szürcsöl el, de ha egy pohár borhoz vagy sörhöz szottyan kedve, annak sem áll ellen.

„Ha pedig egy kocka csokit szeretnék enni, akkor arra sem mondok nemet. Imádom az édességeket, és ezeket nem vagyok hajlandó teljesen kiiktatni az életemből. Szerintem a mértékletesség a jó megoldás” – nyilatkozta korábban a háromgyerekes sztármami.

Fotó: People


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X