Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott 13 kilót Mel B

Így fogyott 13 kilót Mel B

diétaénekesnőfogyásMel BSpice Girls
0

Írta:

Egy Instagram posztban árulta el a titkát az egykori Spice Girl.

Bár az utóbbi években úgy tűnt, Mel B a rendszeres edzéseknek és az átgondolt, egészségesebb életmódnak köszönhetően örökre leszámolt súlyproblémáival, az utóbbi hónapok során mégis felszedett néhány kilót.

Még februárban fotózták le kicsit teltebb alakkal, amikor férjével, Stephen Belafontéval Turks- és Caicos-szigeteken vakációzott, és persze nem valószínű, hogy az ott készült képeket látva döntött a változás mellett, de tény, hogy ezt a nyaralást követően kezdett el ismét komolyabban foglalkozni az alakformálással.

A 41 éves énekesnő egy Instagram posztban árulta el a világnak, hogy eddig több mint 13 kilót fogyott, titka pedig nem más, mint az elképesztő önfegyelem és a sok lemondás. „Nagggyon keményen megdolgoztam ezért a formáért! Nem túl szórakoztató, ha te vagy az egyetlen olyan csaj a buliban, aki nem iszik alkoholt, és az egyetlen, akinek hajnalhasadáskor már kelnie kell az edzés miatt” – írta. Majd hozzátette, hogy szerinte mindez nagyon megéri, mert a sok sport is segít neki abban, hogy önmaga legjobb verziója tudjon lenni, kívül-belül.

Az egykori Spice Girl nemcsak beszél a fogyásról, hanem meg is mutatta magát bikiniben: Ibizán kapták őt lencsevégre, ahol egy jachton élvezte a napsütést, majd paddleboardozás közben is lefényképezték. Mel B most úgy érzi, ha folytatja aktív életmódját, és lesz elég kitartása az edzésekhez, akkor akár örökre megőrizheti ezt a formáját.

Persze ezek mellett a táplálkozásra is figyelnie kell. De ez talán nem is esik olyan nehezére, mert korábban elmondta, hogy az egészséges ételek híve: sok zöldséget, gyümölcsöt, magvakat, sovány húst (például csirkét és füstölt lazacot) fogyaszt, emellett pedig a quinoa nevű dél-amerikai gabonaféle nagy rajongója is. Ez utóbbi nem tartalmaz glutént, gazdag viszont fehérjékben és rostokban. Elkészíthető köretnek, kásának, de édességek kiváló alapanyaga is lehet.

Napi 200 felülést végez
Melanie szerint ami beválik az edzésben, azt nem szabad abbahagyni. Ő már jó pár éve napi háromszor 200 felülést végez, és az eredmény nagyon hamar láthatóvá vált a hasizmain. Azt mondja, az edzésben inkább magányos típus, de néha családja is megmozdul vele: régebben férjével, Stephen Belafontéval, valamint 12 éves lányával, Phoenixszel rajthoz álltak egy jótékonysági futóversenyen is.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X