Főoldal > AKTUÁLIS > 41 évesen is elképesztően szexi Fergie

41 évesen is elképesztően szexi Fergie

alakBlack Eyed PeasénekesnőFergiesztártest
0

Írta:

Ilyen szexinek is rég láttuk az énekesnőt, aki testhez simuló gumiruhában domborított

Fergie igazán büszke a testére, és ezt egy percig sem tagadja – legutóbb a londoni Wireless fesztiválon például egy testhez simuló gumiruhában lépett színpadra, amihez egy vörös bomberdzsekit és egy combközépig érő latex csizmát választott.

Nemcsak szettje, hanem sminkje is wamposra sikeredett, és az összhatással elérte, hogy sokaknak leessen az álla. A DailyMail online kiadásának róla szóló cikkét például így kommentelte valaki: „Fergie, gyere hozzám feleségül!”.

Azonban nem mindenki gondolja úgy, hogy a 41 éves énekesnő és az ő szettje telitalálat volt – egyesek szerint nem kéne mindenkinek úgy öltöznie, mint Beyoncé, egy másik kommentelőt idézve pedig „zárd össze a lábad, öltözz fel, és csinálj igazi zenét”. Mások szerint ez a szett is azt bizonyítja, hogy Fergie fél az öregedéstől, de ezzel a sztár nem ért egyet.

A Black Eyed Peas énekesnője hisz abban, hogy még hosszú évekig remekül nézhet ki, amiben több mint valószínű, hogy a rengeteg sport és kiegyensúlyozott étrendje is segítheti. Fergie évek óta tartja magát alacsony kalória- és zsírtartalmú étrendjéhez, ám sem a zsírokat, sem a szénhidrátokat nem mellőzi teljesen. Elmondása szerint ahhoz túlságosan is szereti a hamburgereket és a pizzát, hogy ezt meg tudja tenni – ehelyett inkább a mértéktartásra igyekszik odafigyelni.

Az elmúlt évek során részben saját tapasztalatai révén, részben dietetikus segítségével számos kedvencét egészségesebb ételekkel és italokkal tudta helyettesíteni. Így birkahús helyett általában pulyka vagy csirke kerül a tányérjára, a cukrozott energiaitalokat pedig cukormentesre cserélte.

Ezen kívül ő is egyetért azokkal, akik szerint az ecet az egyik leghatékonyabb zsírégető és anyagcserét serkentő házi csodaszer, ezért ebből minden nap két kanállal fogyaszt. Korábban kipróbált különböző étvágycsökkentő készítményeket is, például a Hoodiát, de ma már nem próbálja így befolyásolni szervezete szükségleteit, ehelyett a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás híve.

Fergie egyébként arról is ismert, hogy sosem hagyja ki az edzést: minden héten legalább 6 alkalommal fut, illetve izzad az edzőteremben. Ennek egyik oka az, hogy megtalálta a neki legjobban tetsző edzésmódokat. „Kardiózom, emellett rezisztencia-edzést végzek, melynek célja az erő és az izomtömeg növelése. Ezen kívül az ugrókötelezés az egyik legújabb kedvencem” – árulta el egy korábbi interjúban.

A Black Eyed Peas énekesnője szerint a hozzánk illő mozgásformák megtalálása mellett a megfelelő sportruházat is fontos. A nagyobb mellű lányoknak azt javasolja, inkább viseljenek két sportmelltartót sportolás közben, hiszen így a legtöbb gyakorlatot minden kellemetlenség nélkül végezhetik, sőt, kimondottan jól érezhetik magukat a bőrükben, ha mindenütt megfelelő tartás mellett dolgoztatják a testüket.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X