Főoldal > AKTUÁLIS > Mi leteszteltettük, ti pedig nagyon szerettétek!

Mi leteszteltettük, ti pedig nagyon szerettétek!

0

Írta:

Az arcápolás elengedhetetlen bőrünk egészségének megőrzéséhez, a hidratált bőr pedig energiával teli és ragyogó lesz.

A környezeti hatásoktól kezdve a stresszen, a hőmérsékletváltozásokon, az utazáson, az étkezési szokásokon, az alváshiányon, dohányzáson keresztül a nem megfelelő bőrápolásig rengeteg dolog okozhatja a bőr dehidratálódását. A dehidratált bőr pedig száraz és fakó, jelentkező vízhiányt kívül és belül is pótolni kell. Elegendő vizet fogyasztani tehát legalább annyira fontos, mint megtalálni a tökéletes bőrápoló terméket, amely puha, csillogó és rugalmas bőrt varázsol.

A Lancôme új termékcsaládja az Énergie de Vie azért készült, hogy felvegye a harcot a városi forgatag által okozott kimerültséggel. Ezek a forradalmi újdonságú termékek tápláló hidratálók, energizálók és antioxidánsok egyben, aktív összetevőik segítségével pedig az arcbőr egyértelműen üdébbnek látszik.

Mi leteszteltettük, ti pedig nagyon szerettétek!

Idén áprilisben hirdettük meg a nagy Lancôme Énergie de Vie terméktesztet a Valaszolok.hu oldalán. A termékcsoport népszerűségét az is jól mutatta, hogy a felhívásra rövid idő alatt rengetegen jelentkeztek. A szerencsés kiválasztottak számára egy teszt termékcsomagot küldtünk, amit két hétig szabadon tesztelhettek. Ezt követően megkérdeztük a tesztelőinket egy online felületen a termékekkel kapcsolatosan; ennek a felmérésnek az eredményeiről szemeztük ki lentebb a fontosabbakat.

A 25–29 és a 30–39 közötti korosztály szinte egyenlő arányban képviseltette magát a teszten, és nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy nagyon jó visszajelzést jelentenek az egyöntetűen pozitív vélemények. A tesztelőink 93%-a érzi azt, hogy a bőre feltöltődött energiával, és ugyanennyien érezték hidratáltabbnak is a termék használata után. 86% számára a simább bőr érzete is fontos volt.

Közel négyötödük válaszolta azt, hogy ezentúl is szívesen használná ezeket a termékeket, és háromnegyedük a barátnőinek is ajánlaná őket kipróbálásra. Ezek a számok tényleg magukért beszélnek.

A legtöbb nő, akit megkérdeztünk, elég komoly időt fordít bőre ápolására, akár naponta többször is hidratálja a bőrét.

De talán legtöbbet a tesztelőink saját szavai árulnak el. Ezt írták a Lancôme Énergie de Vie termékekkel kapcsolatban:

“Isteni illata van. Használatakor hűsít, nagyon gyorsan beszívódik és azonnal hidratálttá, simává varázsolja a bőrt. A kisebb ráncok kisimulnak és az arcbőr fiatalosabb lesz.”

“Ahhoz képest, hogy ennyire folyékony, pillanatok alatt beitta a bőröm, zsíros utóérzet nélkül. Rendkívül bevált a „finnyás” bőrömre. A kozmetikusom szerint nagyon szép lettem tőle. Köszönöm szépen! Ha elfogy, meg fogom vásárolni.”

“Az arcápoló lágy textúrájú, azonnal felszívódik, és mintha erőt adna a megfáradt arcnak. Energiával tölti fel. Finom selymes lesz tőle az arc.”

“Elegáns üvegéből a kezemre cseppentve első benyomásom a kellemes, enyhe citrusos illat, ami a szérum színével tökéletesen harmonizál. Élettel telibb lett az arcom és nem lett tőle sem kiütésem sem pattanásom.”

“Kiváló termék, kellemes vizes állaggal. Szép csomagolás. Egy észrevételem van talán, amit megemlítenék, nekem egy mérsékeltebb illat jobban tetszene.”

“A felvitel után nem maradt zsíros a bőröm, nagyon hamar beitta, szép tónust adott és mintha kicsit a mimikai ráncaimon is segített volna.”

“Alapvetően száraz, fakó és vízhiányos bőröm, de ennek a krémnek a használata után egyáltalán nem volt az.”

Összefoglalva a teszt tapasztalatait elmondhatjuk, hogy a 20-as és 30-as nők körében a Lancôme Énergie de Vie nagyon jól vizsgázott. Hihetetlenül sokan érezték a bőrüket energikusabbnak, hidratáltabbnak és simábbnak, és lecserélnék a jelenlegi arcápolójukat a Lancôme Énergie de Vie termékre.

Ne feledd, a lányok másoknak is ajánlanák, szóval ha még nem próbáltad, akkor itt az ideje, hogy te is kényeztesd vele a bőrödet.

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X