Főoldal > AKTUÁLIS > Valódi nyári pihenés gyerekekkel? A Carbonában lehetséges! (x)

Valódi nyári pihenés gyerekekkel? A Carbonában lehetséges! (x)

0

Írta:

Önfeledt kikapcsolódás az egész családnak.

Mindannyian szeretnénk, ha idén végre tökéletes lenne a családi nyaralás: a gyerekek önfeledten merülnének bele a játékos programokba, mi pedig végre kipihenhetnénk a munka fáradalmait. Ez az idill nem lehetetlen: a hévízi NaturMed Hotel Carbonában ugyanis mindenki a saját igényei, ritmusa szerint pihenhet. A vendégszeretetéről híres szállodában szórakoztatásunk és kényeztetésünk mellett ráadásul odafigyelnek még az egészségünkre is.

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a családi nyaralásból? Íme a recept, amelyhez a hozzávalók mind elérhetőek a Carbonában 🙂

Vízpart és napozás: kívánság szerint!

A Carbona mediterrán hangulatú élményfürdője és arborétumszerű parkja a víz- és napimádók paradicsoma! A fiatalok a kamaszmedencében adhatják ki energiáikat, mi pedig közben megtalálhatjuk a napozáshoz kényelmes helyeket, vagy választhatunk a szauna-sziget, pezsgőfürdő, termálfürdő, esetleg beauty kezelések kényeztetései közül. A kellemes nyári estéken pedig együtt izgulhatjuk végig az idei év nagy sporteseményeit a hangulatos Fröccsteraszon. Ha aktívabb pihenésre vágyunk, kinyújtóztathatjuk tagjainkat a hotel uszodájában, valamint többféle sportolási, kirándulási lehetőség közül választhatunk. Eltekerhetünk például Keszthelyre az új kerékpárúton, vagy kipróbálhatjuk az egyre népszerűbb segwayt is. A Törpe Klubban nyugodtan a profi animátorokra bízhatjuk csemeténket, imádni fogja a kézműves foglalkozásokat és az izgalmas sportprogramokat.

Bízzuk magunkat a séfre!

A pancsolásban kifáradt gyerekek farkaséhesek lesznek, de szerencsére a Carbonában nem kell messzire menni, hogy azonnal ínycsiklandozó falatokhoz jussunk. A Neptun Poolbárban gyermekmenüvel és gyerekkoktélokkal várják a kisebbeket, mi pedig könnyű salátákat fogyaszthatunk egzotikus gyümölcslevek és koktélok kíséretében. Az Attila étterem séfjei bőséges finomságokkal, valamint gyermekbüfével várják vendégeiket, és odafigyelnek az ételérzékenyekre, valamint a fogyókúrázókra is.

Nyaraljunk egészségesen!

Hévíz egyik nagy múltú szállodájaként a Carbonában nemcsak a híres termálvíz jótékony hatásait próbálhatjuk ki, hanem állapotfelmérésekkel képet kaphatunk egészségünkről is. A vizsgálatokat követően pedig avatott szakemberek látnak el bennünket tanácsokkal a szükséges terápiákkal kapcsolatban. A 18 év alattiaknak pedig ingyenes a sókamra, amely nyáron is hatalmas felüdülést jelenthet a légúti problémákkal rendelkezőknek.

Vakáció a Carbonában – most igazán kedvező áron!

A közös nyári élmények, az izgalmas kalandok és az önfeledt szórakozás teszi igazán maradandóvá a vakációt. Ráadásul, ha időben foglalunk, akkor egyedülálló kedvezményben is részesülhetünk, akár 15 százalékkal kedvezőbb áron nyaralhatunk! Sőt, ha a nagyiék is eljönnek, akkor a második szoba árából 25% kedvezményt adunk. Ne feledje! A családi nyaralás akkor a legpihentetőbb, ha legalább egy hetet szánunk rá.

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X