Főoldal > AKTUÁLIS > Nagy Lancôme Énergie de vie termékteszt (X)

Nagy Lancôme Énergie de vie termékteszt (X)

0

Írta:

Tesztelj velünk! Jelentkezz a nagy Lancôme Énergie de vie terméktesztre, hogy kipróbálhasd a tudomány legújabb vívmányát.

Mi jellemzi napjainkban a 25-35 év közötti korosztályt?

Egy posztmodern generáció tagjai, akik tisztában vannak azzal, hogy a történelem során ők az elsők, akiknek végtelen mennyiségű tudás és tapasztalat áll a rendelkezésükre.
A pillanatnak élnek, minden céljukat el akarják érni és mindent fel akarnak fedezni.

Ennek okán jelentkeznek arcbőrükön a stressz, a fáradtság és a városi pörgés jelei.

Az Énergie de Vie egy egyszerű és rendkívül hatékony arcápolási rutin ígéretét rejti magában. Tápláló hidratáló, energizáló és antioxidáns egyben, melynek aktív összetevőinek segítségével az arcbőr üdébbnek és élettel telibbnek látszik.

1. A A bársonyos simító és bőrszépítő lotion: rengeteg áttetsző gyöngyöt tartalmaz különböző méretben. Az arcbőrön, az olaj tápláló érzete a víz intenzív frissítő hatásával párosul. Olyan akár egy csepp energia.

2. A Simító és Ragyogást Fokozó Folyékony Arcápoló különleges Liquid Care TM textúrával rendelkezik. Multifunkcionális, hiszen üdítő akár egy lotion, hatékony mint egy szérum, mindemellett a Lancôme arcápolókra jellemező intenzív hidratáló tulajdonsággal rendelkezik. Antioxidáns tartalmának és energizáló összetevőinek köszönhetően használatával az arcbőr frissebbnek, sugárzóbbnak, simábbnak tűnik.

3. Az Éjszakai Arcápoló Maszk: segít eltűntetni egy rohanós nap nyomait, vagy olyan akár egy SOS arckezelés. Textúrája vízszerű állagúvá válik az arcbőrön, 1.8°C-kal csökkentve annak hőmérsékletét, ezáltal még intenzívebb frissességet biztosít. Formulája segít megerősíteni az arcbőr természetes védekezőképességét és fenntartani az optimális hidratáltságát.

Az ÉNERGIE DE VIE ereje három kulcsösszetevőben rejlik, melyeket kimondottan a nagyvárosi, túlterhelt nők igényeire szabva válogattak össze.

A goji bogyó kivonat a bőr lélegzéséért felelős, a francia citromfű kivonat antioxidáns és bőrsimító hatása, míg a tárnicsgyökér energizáló tulajdonsága miatt került az összetevők közé. A hidratáló, energizáló hatásnak, valamint az antioxidánsoknak köszönhetően az ÉNERGIE DE VIE egy igazi szupertáplálék a bőrnek, melynek napi használatával a bőr simábbá, frissebbé és egészségtől ragyogóvá válhat.

Most itt a remek alkalom, hogy te is kipróbáld. Jelentkezz és teszteld az ÉNERGIE DE VIE-t!

Regisztrálj a valaszolok.hu/lancome oldalon 2016. április 17-ig!

A kiválasztott terméktesztelőket e-mailben értesítjük. Amennyiben bekerülsz a tesztelők 30 fős csapatába, postán elküldjük neked az ÉNERGIE DE VIE folyékony arcápolót tartalmazó csomagot, és cserébe azt kérjük tőled, hogy mondd el a véleményedet a termékről.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X