Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora bikinibugyija félrecsúszott

Rita Ora bikinibugyija félrecsúszott

bikinifelsőénekesnőmellRita Oratest
0

Írta:

A híres énekesnő majdnem túl sokat mutatott magából!

Rita Orát többek közt azért is irigyeljük, mert az énekesnő mindig, minden helyzetben olyan magabiztosnak tűnik. Vagy legalábbis meg tudja őrizni a nyugalmát, sőt, egy mosolyt is megerőltet, még akkor is, ha a helyében a legtöbben már sikítva szaladtunk volna el, jó messzire.

Nos, nemrég erre a nugodtságra és derűre volt szüksége a tengerparton, amikor egy váratlan ruhabaki miatt majdnem túl sokat mutatott magából – a Miami mellett strandoló hírességnek félrecsúszhatott a bikinialsója, ugyanis a vízből már úgy jött ki, hogy kezével fogta a kis fekete bugyit, nehogy véletlenül túl sokat mutasson magából.

Persze rajongóinak egy része azt sem bánta volna, ha 25 éves kedvencük meztelenül fürdőzik, de a többség persze örül, hogy a sztár megúszta a bikinikatasztrófát. A 25 éves Rita egyébként nincs elszállva a kinézetétől, és az alakjától, ezért nem is kérkedne meztelenségével. Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával.

„Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuperhatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.

Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Legutóbb Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.

A diétát illetően viszont nem túl lelkes. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X