Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Winslet tényleg lefogyott?

Kate Winslet tényleg lefogyott?

fogyásKate Winslegszínésznő
0

Írta:

Vajon csak a ruha, vagy az ügyes fotós teszi, vagy pedig tényleg fogyott Kate Winslet?

Nem szeretnénk isteníteni a túlságosan vékony nőket, továbbá úgy gondoljuk, Kate Winslet néhány pluszkilóval is fantasztikusan néz ki, és mindig gyönyörű. De azt azért meg kell hagynunk, hogy a 40 éves színésznő néhány napja is csodásan festett, amikor átvette a neki ítélt Variety Award elnevezésű díjat a Moet British Independent Film Awards gálán.

Kate a megszokottnál vékonyabbnak tűnt, amit egyesek szerint épp úgy köszönhet szerencsés fazonú, fekete virágmintás ruhájának és fekete blézerének, mint egy jó fotósnak, de mások azt mondják, a színésznő talán tényleg megszabadult pár pluszkilótól.

Bár korábban sokan kritizálták a sztárt, hogy láthatóan cipel magán pár kiló felesleget, Kate biztosan nem emiatt fogyott (ha tényleg fogyott). Ő láthatóan évek óta remekül érzi magát a bőrében, amiben nagy szerep jut párjának, Ned Rocknrollnak és közös gyereküknek, Bearnek, valamint a színésznő előző kapcsolatából született Miának és Joe-nak.

Nőies vonalaira mindig is büszke volt: saját bevallása szerint évekkel ezelőtt kibékült a testével, és mióta elfogadta magát olyannak, amilyen, nem szenved a jojó-efektustól. Formája megtartásában persze szerepe van annak is, hogy odafigyel a helyes táplálkozásra, és arra, miből mennyit eszik.

„Ha valamit megkívánok, akkor abból engedélyezek magamnak egy kicsit, de a mértéktartásra igyekszem figyelni. A harmadik terhességem során szerencsére nem volt sok gondom azzal, hogy folyton megkívántam dolgokat… egyetlen ital volt, a narancslé, amiből bármennyit meg tudtam volna inni, de ez volt minden. Bárcsak mondhatnék valami érdekesebbet” – mondta egy interjúban.

Kate az edzőtermeket soha nem zárta a szívébe, és saját bevallása szerint ideje sem lenne lejárni valahová edzeni, így otthon mozog: beszerzett egy Pilates DVD-t, melyre ha épp otthon van, minden nap legalább 20 percet tornázik.

Ha viszont forgat valahol, vagy épp utazik, akkor igyekszik az ottani lehetőségeket kihasználni, hogy mozogjon egy kicsit: sétál, gyorsabban gyalogol, biciklit bérel, vagy épp úszik egyet, ahogy az év elején nyilvánosságra került fürdőruhás fotóinak tanúsága szerint Ausztráliában is tette.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X