Főoldal > AKTUÁLIS > Bikiniben fotózta magát Nicole Scherzinger

Bikiniben fotózta magát Nicole Scherzinger

bikiniénekesnőfotóLewis HamiltonNicole ScherzingerPussycat Dollsszelfi
0

Írta:

A híres énekesnő saját magát fotózgatta az óceán partján.

A szelfiőrület nem csitul, sőt, a sztárok körében sokan vannak, akik egyre lelkesebben fényképezik magukat. Képeiket pedig megosztják a közösségi médiában, például az Instagramon – elvéve a paparazzók munkáját, rajongóiknak viszont nagy örömet szerezve ezekkel a képekkel.

Nicole Scherzinger is így tett a közelmúltban: a Pussycat Dolls énekesnője a Maldív-szigeteken vakációzott, ahová szelfibotját is magával vitte – ezzel pedig remek képeket tudott készíteni, amikor egyedül sétálgatott az óceán partján. Ráadásul a kép mellé biggyesztett #nomakeup hashtagből egyértelműen kiderül, hogy sminket sem viselt. Rajongói szerint egyrészt bátor dolog így fotózni magát, és a képeket megosztani, másrészt pedig kinek kell a smink, ha az ember lánya – jelen esetben Nicole – 37 évesen is így néz ki?!

Sokan azt is megjegyezték, hogy virágmintás bikinije is remek választás volt – ilyen apró fürdőruhában is bátran megmutathatja magát az énekesnő, hiszen szuper formában van. Vonalait elmondása szerint leginkább odafigyeléssel őrzi, amibe a rendszeres sport és a kiegyensúlyozott étkezés egyaránt beletartozik.

Reggelire gyakran fogyaszt lágy tojást, füstölt lazacot és teljes kiőrlésű lisztből készült pirítóst. Ebédje többnyire friss gyümölcsökből és zöldségekből áll, vacsorára pedig csirkét vagy halat eszik rizzsel. Emellett rengeteg folyadékot iszik, de kerüli a szénhidrátokat, a sót és a tejtermékeket.

De persze ő sem szent, olykor kirúg egy kicsit a hámból. „Hawaii-i lányként nem tudok ellenállni a szülőföldem finomságainak, például a szárított tonhalnak szójaszósszal, a banános palacsintának kókuszöntettel, vagy a makadámdiós csokinak” – vallotta be.

Nicole a kiegyensúlyozott étkezés (és a mértéktartó „bűnözés”) mellett a rendszeres mozgás híve is, ezért hetente kétszer jár jógázni, és minden másnap 60-90 perces tréninget végez. Az évek során számos edzésformát kipróbált, végül a híres trénerrel, Adam Ernster-rel kidolgozta saját, intenzív táncból, futásból és kardió-gyakorlatokból álló fitneszprogramját.

Emellett kedveli a fitballt, a kettlebellt és az intervallum-edzést is, ami formában tartja, és fejleszti az állóképességét is. Ha pedig mégis felszedne egy-két kilót, akkor sem áll keseregve a mérlegen, hanem még több tánccal dolgozza le a felesleget.

Sokáig titkolta, hogy korábban bulimiás volt, de idén végre nyíltan mesélt erről egy interjúban. „Nem beszéltem erről, mert nem akartam az áldozatot játszani, vagy olyan dolgokat elárulni a családomnak, amik összetörték volna a szívüket” – mondta.

„Soha nem drogoztam, de szerintem számomra a bulimia egyfajta függőség volt: lejöttem a színpadról extázisban, bementem a hotelszobámba, ahol egyedül voltam, és ártottam magamnak. Ez vált az én drogommá” – tette hozzá az énekesnő és divatikon, aki 2012-ben gyógyult ki végleg a betegségből.

Nicole és a pasik
Úgy látszik, a Pussycat Dolls énekesnője a sportoló pasikra bukik, akik fiatalabbak nála – miután idén pontot tett hét éven át húzódó, „se veled, se nélküled” kapcsolatának végére Lewis Hamilton Forma-1-es bajnokkal, a szexi sztár állítólag július óta a jóképű bolgár teniszezővel, Grigor Dimitrovval találkozgat. Állítólag egy ideig még nem akarják felvállalni kapcsolatukat, de nem tudjuk, miért. Az egyiküket sem zavarja, hogy a srác 13 évvel fiatalabb Nicole-nál, annál is inkább, mert a korkülönbség az énekesnő remek formájának köszönhetően nem tűnik ilyen nagynak.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X