Főoldal > AKTUÁLIS > A boldogság forrása (x)

A boldogság forrása (x)

ajándékajándékutalványpihenésSárvárSpirit Hotelwellness
0

Írta:

Ha arra van szükség, akkor kényeztet, ha ünnepélyesnek kell lenni, akkor elbűvöl az eleganciájával, de számíthatsz rá a romantikus pillanatokban is: a Spirit Ajándékutalvány boldogságot rejtő meglepetés.

Kényeztet

A Spirit Ajándékutalvánnyal lehetőséget teremthetsz a regenerálódásra és a stressz-oldásra Európa – egyik legjobb wellness szállodájában: az elegáns miliővel, kényelmes és tágas szobában, az ínyenc falatokkal és a figyelmes kiszolgálással, no meg a stílust teremtő Oázis Fürdőbirodalom megannyi szolgáltatásával.

Ebben a csodás spa részlegben a víz számtalan arcát megmutatja, a gyógyítástól a testmozgásra való csábításon át a kényeztetésig. A szaunák világában a különböző hőmérsékletű száraz és nedves meleg jólesően ellazítja a feszült izmokat, és egy-kettőre száműzi a nyomasztó gondolatokat.

Romantikus

Ha a szeretteidet varázslatos, romantikus pillanatokkal szeretnéd meglepni, akkor is biztosan sikered lesz a Spirit Ajándékutalvánnyal. A orientál szobákban izgalmas körágyak várják a szerelmeseket, de olyan szobák is vannak, ahol saját pezsgőfürdőben lazíthatnak. A télikertben elfogyasztott reggelik közben, vagy az elegáns, gyertyafényes vacsora után a kandalló előtt, lágy zeneszó mellett, könnyű ráhangolódni a másik érzelmeire.

A kettő vagy három éjszakás tartózkodást rejtő Spirit Ajándékutalványt akár magatoknak is megvásárolhatjátok! Így kétszer fogtok örülni: először a karácsonyfa körül, a közös utazást tervezve, másodszor pedig akkor, amikor megérkeztek a Spirit Hotelbe.

Jolly Joker élmények

A figyelmes karácsonyi ajándék egyszerre alkalmazkodik a megajándékozott vágyaihoz és a Te lehetőségeidhez. Nem vagy biztos abban, hogy akinek átadod majd a Spirit Ajándékutalványt, az hétköznap vagy hétvégén utazna inkább a szállodába? Esetleg három éjszakánál hosszabb tartózkodással szeretnéd meglepni a szeretteidet? Vagy egy igazán pazar lakosztályra vágysz? Szeretnéd különleges kezelésekkel is fűszerezni a meglepetésedet? Vásárolj Spirit értékutalványt, amivel átadhatod a választás lehetőségét.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X