Főoldal > AKTUÁLIS > Rázd fel az étkezésed!

Rázd fel az étkezésed!

BiotechUSAfehérjefehérjebevitelfehérjedús ételfehérjeforrásizomSchönekker László
0

Írta:

Ne feledkezz meg a fehérjepótlásról, igyál turmixot

Schönekker László, a BioTechUSA szponzorált Men’s Physique versenyzője tisztában van a fehérjefogyasztás fontosságával. A fitnesszel eltöltött hosszú évek során számos proteinkészítményt kipróbált már. Maximalista lévén azonban nem szeret kompromisszumokat kötni és csak a legjobbak mellett kötelezi el magát.

A rendszeres edzésmunka, az izomtömeg növelése, illetve fenntartása miatt a fitneszversenyzők szervezetének az átlagosnál jóval nagyobb a fehérjeigénye. Tudja ezt jól Schönekker László is, aki ezt a többletigényt tudatosan, helyes táplálkozással, minőségi étrend-kiegészítők és különleges táplálkozási célú élelmiszerek bevitelével fedezi. A Söninek becézett fiatalember a BioTechUSA Nitro Pure Whey fehérjekészítményét használja, amely egy prémium minőségű, gluténmentes, gyors felszívódású, 100%-os tejsavófehérje keverék. „A Nitro Pure Whey tökéletes választás edzésnapokon, ilyenkor 2 adagot is fogyasztok, egyet edzést követően, egyet pedig két étkezés között. Versenyek, fotózások, expók alkalmával egy adott időpontra viszonylag rövid idő alatt kell egy esztétikusan definiált, arányos fizikumot kihoznom magából. A Nitro Pure Whey ebben az embert próbáló időszakban sem hagy cserben. Alacsony kalóriatartalma miatt kiválóan beilleszthető a diétába, és nem tudom megunni, hiszen 10 krémesen finom íz közül választhatok.”

Személyi edzőként és a BioTechUSA férfi testkultúra szakértőjeként Söni nemcsak formálja a vendégek és az érdeklődök testét, de megváltoztatja az életmódjukat és ezzel sokszor az életüket is. Nem győzi nekik eléggé hangsúlyozni a fehérjefogyasztás fontosságát, az emberek nagy része ugyanis életmódjából adódóan fehérje kiegészítésre szorul. A Nitro Pure Whey mindkét nem és minden korosztály számára ideális választás. „Ma már a szüleim és a nagyszüleim is rendszeresen isznak turmixot, így az én családomban a Nitro Pure Whey generációkat köt össze!”

Fehérjés csodagolyó

Nagyon finom, fogyókúrába is beilleszthető nassolnivaló a fehérjés csodagolyó. Tulajdonképpen egy zabpehely alapú, almás és kókuszos édességről van szó, ami rengeteg hasznos tápanyagot tartalmaz, ugyanakkor egy-egy étkezés is kiváltható vele, így nem kell lemondanunk az édességről sem.

Mi szükséges hozzá?

–     2 db zöldalma
–     150 g zabpehely
–     75 g kókuszreszelék a golyóhoz
–     kókuszreszelék a hempergetéshez
–     2 adag BioTechUSA Nitro Pure Whey fehérjepor tetszőleges ízben
–     édesítőszer: lehetőleg eritritol vagy stevia

Elkészítés:

Reszeld le az almákat és keverd össze az összes hozzávalót egy nagy tálban. Jól gyúrd össze az alapanyagokat úgy, hogy egy formálható masszát kapj. Ha túl darabos, adj hozzá egy kis vizet, ha túl lágy, akkor zabpelyhet. Tedd hűtőbe 1 órára, majd formázz belőle tetszőleges méretű golyókat. Végül forgasd meg a hempergetéshez félretett kókuszreszelékben.

Jó étvágyat kívánok!

Forrás: BioTechUSA


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X