Főoldal > AKTUÁLIS > Katy Perry pucérkodott az új, szuperszexi reklámban

Katy Perry pucérkodott az új, szuperszexi reklámban

alakdiétaénekesnőétkezésfogyásKaty PerrymeztelenMoschinoreklámsztártest
0

Írta: and

Nem ritka, hogy a sztárok maguk posztolnak saját magukról meztelen, vagy majdnem pucér képeket az Instagramon,

Nem ritka, hogy a sztárok maguk posztolnak saját magukról meztelen, vagy majdnem pucér képeket az Instagramon, figyelemfelkeltés céljából. Legutóbb Katy Perry is ezt tette, igaz, a fotók nem obszcén tartalmat, hanem reklámot közvetítettek – az énekesnő a Moschinónak állt modellt, hogy Jeremy Scott 2015-ös őszi-téli kollekcióját reklámozza, és akkor már miért ne oszthatná meg a fotózás végeredményét az Instán?!

A képek közül egyértelműen az a fotó kapta a legnagyobb figyelmet mind a rajongóktól, mind az újságíróktól, amelyiken az énekesnő csak egy vastag, szőrös kabátot visel a márka jól ismert védjegyével ellátva, és alatta semmit. Így a jobb oldalon melléből és fenekéből is mutat valamit a kíváncsiskodóknak, de még a jó ízlés és az illem határain belül.

katyperrymeztelen3.jpg ()

A rajongók egy részének nem jön be a reklám, sőt, egyesek szerint Katy most túl messzire megy azért, hogy egy pár percre megint az érdeklődés középpontjában találhassa magát. Mások viszont úgy vélik, hogy jól áll neki ez a vagány stílus.

A Moschinónál is elégedettek vele, többek közt így érez Jeremy Scott dizájner is. Szerinte remek választás volt az énekesnő, mert a humor, az amerikaiság és a pop kultúra éppen olyan arányban keveredik nála, benne, ami a márkának és a közönségnek is elnyerheti a tetszését.

Katy sokak szerint azért is lehet ideális reklámarc és modell, mert vékony alakján szinte bármi jól áll. Manapság már egészséges életmóddal éri el, hogy így nézzen ki, de nem volt ez mindig így: korábban olyan szélsőségekre is hajlandó volt, hogy – diétázási céllal – hetekig csak babon éljen, amit persze nem is bírt túl sokáig betartani.

katyperrymeztelen2.jpg ()
 
Napjainkban – több színész- és énekesnőhöz hasonlóan – ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint sok szénsavmentes vizet.
 
Ehhez az étrendhez heti öt, alkalmanként 25 perces edzés is társul. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.
 
Mivel Katy nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X