Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi lábakat villantott a rövid ruhás Kate Hudson

Szexi lábakat villantott a rövid ruhás Kate Hudson

alakcsinosfitneszfogyáskate hudsonlábakminiruharuhaszexiszínésznősztártestwellness
0

Írta: and

Kate Hudsonról mindannyian tudjuk, mennyire fontos számára az, hogy megőrizze fittségét, egészség&

Kate Hudsonról mindannyian tudjuk, mennyire fontos számára az, hogy megőrizze fittségét, egészségét és szuper alakját. És mert figyel az étrendjére, meg rendszeresen sportol, a kétgyerekes sztáranyukának olyan alakja van, amilyenről a nála 10-15 évvel fiatalabb lányok egy része is csak álmodozik.

Talán ezért nem jött igazán zavarba, amikor majdnem többet mutatott magából a kelleténél egy áprilisi napon. Kate ugyanis egy elég rövid, virágos ruhát vett fel aznap, amiben átment exe, Matt Bellamy malibui otthonához – igen ám, de az autóból való kiszállásnál nem volt elég óvatos, és a ruhája felcsúszott. Egy hajszálon múlt, de végül is semmi illetlent nem mutatott a közelben ólálkodó paparazzóknak.

katehudson2.jpg ()A 35 éves színésznő egyébként is szereti a minit, és gálákon, rendezvényeken is szívesen bújik olyan ruhákba, amelyek kiemelik vonalait. Ezt nem is csodáljuk, hiszen mi is ezt tennénk a helyében, ha ilyen csinosak és bátrak lennénk.

Kate korábban elárulta, hogy szinte mindig mozgásban van, és a hét 6 napján próbálja alaposan megizzasztani magát némi mozgással. Vékony, nőiesen izmos végtagjait kedvenc mozgásformái váltogatásával edzette tökéletesre – leggyakrabban Pilatesre jár, amit olykor túrázással, máskor jógával vagy bringázással egészít ki.
 
Edzésprogramjának legfontosabb alapeleme, hogy mindig olyasmit sportol, amihez épp kedve van. Így az edzés rutin helyett változatos lesz, új kihívásokat tartogat számára, és az izmait is hatékonyabban erősítheti, mintha mindig ugyanazokat a gyakorlatokat végezné.
 
És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.
 
Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

katehudson3.jpg ()

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, a színésznő visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.
 
Kate nemcsak az egyik legcsinosabb sztáranyuka Hollywoodban, hanem természetességére is büszke lehet. Elmondása szerint ha nem muszáj, nem visel sminket, kedvenc frissítő szépségtrükkjét pedig híres mamájától, Goldie Hawntól leste el. „Ha karikásak a szemeid, hajolj egy jéggel teli tál fölé. A hatást szinte azonnal érezni fogod” – árulta el korábban.
 
De vajon hogyan jut ideje és energiája az edzésre, amikor ott van neki a családja és a munkája? Kate szerint a dolog csak időbeosztás kérdése, és minden fejben dől el. „Abban hiszek, hogy az életben mindenhez motivációra van szükség. Sokszor hallom, hogy a nők arról beszélgetnek, hogyan találhatnának időt magukra, hogyan tehetnék boldoggá saját magukat. Szerintem az aktív életmód kihívásokkal teli, de ez gyakorolja az egyik legjobb hatást az egészségünkre. Ha ezt választod, tarts ki mellette, megéri!” – javasolta Kate Hudson.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X