Mozogj te is a 9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznapon!

aerobikedzésfitneszmozgásprogramsportwellness
0 0

Írta:

Tavaszi ébresztőt fújunk ezúttal is, március 28-án itt a 9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap, ahol tö

Tavaszi ébresztőt fújunk ezúttal is, március 28-án itt a 9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap, ahol több mint 16 színpadon zajlik majd az élet, 110 órán 80 stílust lehet kipróbálni és 200 fellépő tart órát!

A nagyszínpad ezúttal is a hazai fitnesz nagyágyúit kínálja reggel negyed tíztől (9:15). Órát tartanak: Béres Alexandra – aki itt lép fel először kisebbik gyermeke születése után -, Katus Attila , Varró Gyula, Sifi & Kangoo Team, Péntek Enikő és Tatarek Rezső.

A Mozgástrendek Csarnokban Kick-Boksz, HIGHenergY, Gymstick, Trends Mix és Zumba órák közül válogathatsz.

A Body&Mind kisterem ezúttal is az elmélyedés, a jóga, a pilates és a stretching helyszíne lesz.

A Fitnesz Parkban külön Step Performance színpad vár majd, ahol egész nap a step aerobik különböző formáival ismerkedhetsz meg,

A legprofibb prezenterek, szuper program, profi technika, a tökéletes helyszín, a válogatott zene mind garancia arra, hogy ezúttal is jól érezd magad!
Jegyek kaphatók a TEX és a Ticketpro hálózatában!

További információk és részletes program:  www.fitnesznap.hu
Találkozzunk március 28-án a Syma Sport- és Rendezvényközpontban!

fitnesznap2.jpg ()


További cikkeink a témában

alvásébredés

Így készülj fel az óraátállításra

Írta:
4 napja 0 0

A nyári időszámítás március 26-án, vasárnap kezdődik: az órákat hajnali 2-kor kell átállítani 3-ra. Áramot takarítunk meg, védjük a környezetet, délután tovább van világos, amíg viszont hozzá nem szokik a szervezetünk, rosszabb lehet a közérzetünk és fáradtabbak lehetünk. Kis odafigyeléssel azonban zökkenő mentesebbé tehetjük az átállást

egészségprogram

5 dolog, amit ki kell próbálnod idén tavasszal  

Írta:
4 napja 0 0

Miután túl vagyunk a karácsonyon és a szilveszteren, kiélveztük a hógolyózás és a síelés minden örömét, ideje bevallanunk, hogy már rendkívül unjuk a telet. De szerencsére vége: kinyílt az első hóvirág, a medvék is kidugták az orrukat a barlangjukból, így mi is lassan elkezdhetünk reménykedni. Félre a megszokott programokkal, 2017 a folyókról szól: összegyűjtöttünk öt programot, amit nem hagyhatunk ki idén tavasszal – ráadásul nem kell hozzá elköltenünk az egész havi fizetésünket sem.