Mozogj te is a 9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznapon!

aerobikedzésfitneszmozgásprogramsportwellness
0 0

Írta:

Tavaszi ébresztőt fújunk ezúttal is, március 28-án itt a 9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap, ahol tö

Tavaszi ébresztőt fújunk ezúttal is, március 28-án itt a 9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap, ahol több mint 16 színpadon zajlik majd az élet, 110 órán 80 stílust lehet kipróbálni és 200 fellépő tart órát!

A nagyszínpad ezúttal is a hazai fitnesz nagyágyúit kínálja reggel negyed tíztől (9:15). Órát tartanak: Béres Alexandra – aki itt lép fel először kisebbik gyermeke születése után -, Katus Attila , Varró Gyula, Sifi & Kangoo Team, Péntek Enikő és Tatarek Rezső.

A Mozgástrendek Csarnokban Kick-Boksz, HIGHenergY, Gymstick, Trends Mix és Zumba órák közül válogathatsz.

A Body&Mind kisterem ezúttal is az elmélyedés, a jóga, a pilates és a stretching helyszíne lesz.

A Fitnesz Parkban külön Step Performance színpad vár majd, ahol egész nap a step aerobik különböző formáival ismerkedhetsz meg,

A legprofibb prezenterek, szuper program, profi technika, a tökéletes helyszín, a válogatott zene mind garancia arra, hogy ezúttal is jól érezd magad!
Jegyek kaphatók a TEX és a Ticketpro hálózatában!

További információk és részletes program:  www.fitnesznap.hu
Találkozzunk március 28-án a Syma Sport- és Rendezvényközpontban!

fitnesznap2.jpg ()

fitnesz.lap.hu

További cikkeink a témában

filmpihenés

Miért szeretjük a sorozatokat?

Írta:
tegnap 0 0

Egy egész világ figyelte lélegzetvisszafojtva, hogy megmenekül-e Bobby Ewing a haláltól. Egy ország kesergett együtt Etussal és Lenke nénivel, szállt be az internetbe Vágási Ferivel, vagy izgult Berényi Miki legújabb gaztette miatt. Libabőrösen követtük a Vészhelyzet orvosainak hősies hétköznapjait, nevettünk vagy bosszankodtunk Doktor House cinikus megjegyzésein, manapság pedig alig várjuk, hogy tovább bonyolódjon Frank Underwood története a Kártyavárban.