Főoldal > AKTUÁLIS > Scarlett Johansson nagyon megváltozott

Scarlett Johansson nagyon megváltozott

diétafilmfogyásöltözködésszépségszínésznősztártrend
0

Írta: and

Scarlett Johanssonról mindannyian tudjuk, hogy szeret csodás szettekben megjelenni a vörös szőnyegen, ám azt a szerel&

Scarlett Johanssonról mindannyian tudjuk, hogy szeret csodás szettekben megjelenni a vörös szőnyegen, ám azt a szerelését, amiben néhány napja új filmje forgatásán fotózták le, nem éppen ilyen jelzővel illettük volna. 

A 30 éves színésznő ugyanis egy zebracsíkos köntöst és egy pár szőrös mamuszt viselt, amihez kalap, tökéletesen hullámosított, ötvenes éveket idéző frizura és ugyanilyen csodás makeup társult.

A világsztár persze csak a Hail, Caesar! című produkció forgatásának szünetében öltötte magára ezt a szettet, de rajongói szerint így is bájos volt. Hiszen nem az számít, mit visel, hanem az, hogy láthatóan remekül érzi magát a bőrében: karrierje mellett a magánéletben is megtalálta számításait, és mind feleségként, mind anyukaként nagyon boldog.

Scarlett tavaly októberben ment feleségül szerelméhez, Romain Dauriachoz, akivel szeptemberben született meg a kislányuk, Rose. A színésznő varázslatos élménynek nevezte az anyaságot, és azt mondja, alakját is azáltal sikerült két hónap alatt visszanyernie, hogy sokat sürgött-forgott a kisbabája körül, és szoptatta a kicsit.

scarlet2.jpg ()„Nem számoltam a kalóriákat, sem pedig azt nem nézegettem folyton, hogy miből mennyit eszem. Inkább a mozgásra figyeltem egy kicsit jobban: egyre intenzívebben kardióztam, amit súlyzós edzésekkel egészítettem ki, a személyi edzőm irányítása és tanácsai után” – nyilatkozta.

A híresség rajongóinak nem kell aggódniuk, nem tervez olyan mértékű fogyást a baba után, mint amilyet anno a Vasember 2 című mozi forgatására Gwyneth Paltrow és Tracy Anderson segítségével vitt véghez: akkor 7 kilót fogyott, majd a Bosszúállókra is csúcsformába hozta magát.

„Az edzéseknek köszönhetően fittebb és energikusabb vagyok, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta akkor Scarlett. Ám míg ő napi 90 percen át izzadt az edzőteremben, ahol húzódzkodással, fekvőtámaszokkal, guggolásokkal és kitörésekkel formálta testét egyre vékonyabbra és izmosabbra, a fél világ aggódott, hogy talán örökre búcsút mondhatnak Hollywood legcsábosabb domborulatainak.

De a sztár a Bosszúállók forgatása után lazított egy kicsit szigorú edzéstervén, és a napi 90 perces kőkemény edzéseket alkalmankénti futás és súlyzós gyakorlatok váltották fel. Étrendjében pedig a sovány hús-saláta kombó helyett olykor egy-egy szénhidrátdúsabb étkezést iktatott be.

A babavárás napjai azért is örömteliek voltak számára, mert elmondta, hogy még a megszokottnál is jobban figyelt önmaga kényeztetésére – kedvenceiből, a finom sajtokból például rendszeresen falatozott, lelkifurdalás nélkül.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X