Főoldal > AKTUÁLIS > “Elviszlek vacsorázni, ha leadsz 5 kilót!”

“Elviszlek vacsorázni, ha leadsz 5 kilót!”

diétaétkezésfogyásranditáplálkozás
0

Írta: and

 Ha gyakran hallgatsz rádiót, és érdekelnek az újdonságok, akkor azt gyanítjuk, hogy egy ideje

 
Ha gyakran hallgatsz rádiót, és érdekelnek az újdonságok, akkor azt gyanítjuk, hogy egy ideje neked is Meghan Trainor dala, az All About That Bass lehet az egyik kedvenc új slágered. A külföldi slágerlisták élén tanyázó, Grammy-díjra is jelölt dal klipjét idén júniusban töltötték fel a YouTube-ra, és máris több mint 480 millióan látták, hallották. A 21 éves énekesnő fülbemászó dalával tehát világsztár lett, de nemrég egy brit lap megtudta: ehhez a szívének darabokra kellett törnie.
 
Meghan ugyanis kiszemelt magának egy srácot, aki ritka bunkó módon bánt el vele: elhívta randira, de azzal a lendülettel vérig is sértette a lányt. „Elviszlek vacsorázni, ha leadsz 5 kilót. Ezt mondta neki. Egy lánynak sem lenne szabad ilyet mondani, mert ezt senki sem bírja ki szívfájdalom nélkül” – mondta a fiatal sztár egyik barátja egy külföldi lapnak.
 
Majd azt is elárulta, hogy a lány otthon, egy alapos sírás után úgy döntött, igenis pozitívan fog kijönni ebből az egészből, és a történteken felbuzdulva dalt ír. Valószínűleg az is hozzájárult ehhez a döntéshez, hogy Meghan nem először érezte magát kellemetlenül, csak azért, mert nem nádszálvékony.
 
meghan2.jpg ()Egyik ismerőse megosztotta a sajtóval, hogy a lány mindig is teltebb alkatú volt, és hiába próbált diétázni, soha nem nézett ki úgy, mint a magazinokban szereplő, nádszálkarcsú modell lányok. Ettől egyre csalódottabb lett, és szégyellni kezdte az alakját.
 
Mivel Nantucket szigetén nőtt fel, Massachusettsben, Boston partjainál, a nyári fürdőruhás bulik mindig szorongással töltötték fel. Névtelenül nyilatkozó ismerőse azt is elmondta, hogy a lány egy idő után inkább nem ment el ezekre a medencés partikra, mert azt mondta, rondának érzi magát bikiniben, és nem akar ő lenni az egyetlen olyan résztvevő, aki egyrészes fürdőruhát visel.
 
Szülei és barátai hiába mondogatták neki, hogy nincs semmi baj az alakjával, és nem kövér, Meghan mindig is ducinak érezte magát, mert nem lehetett olyan, mint a magazinok címlaplányai. Aztán egyszer csak belefáradt abba, hogy nem tud változtatni azon, amilyennek a természet alkotta, és úgy határozott, elfogadja magát olyannak, amilyen. Nem volt könnyű, de minden nap tett azért, hogy szeretni tudja az alkatát és önmagát.
 
Apukája szerint egyébként a mozgással sem állt soha hadilábon, hiszen testvéreivel sokat focizott, és a helyi iskola röplabda-csapatában is játszott. Azt pedig álmaiban sem remélte, hogy a pozitív kicsengésű All About That Bass című dala a világhírig repíti majd, és hogy a számot ennyire szeretik majd a lányok – ducik és soványak egyaránt.
 
A videoklipet itt nézheted meg!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X