Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez hatalmas bugyiban ment a gálára

Jennifer Lopez hatalmas bugyiban ment a gálára

diétafogyásfogyókúragasztroJ.LoJennifer Lopezsztártáplálkozás
0

Írta: and

Jennifer Lopez nem megy a szomszédba egy kis merészségért! A 44 éves énekesnő legutóbb a Billboard

Jennifer Lopez nem megy a szomszédba egy kis merészségért! A 44 éves énekesnő legutóbb a Billboard Awards díjkiosztó gálán lepte meg a fotósokat és a közönséget kihívó, vörös dizájnerruhájával.

A híresség egy köldökig kivágott, derékig felsliccelt Donna Karan muszlinruhában jelent meg a díjátadón, ezért valószínűleg senki sem arra fog elsősorban emlékezni, hogy életműdíjat kapott, hanem arra, hogy a szerelése egyrészt átlátszott, másrészt láthatóvá vált alatta hatalmas bugyija, ami egyébként a ruha részét képezte.

Sokak szerint a kevesebb több lett volna, mások viszont értékelték, hogy a sztár most, a negyvenes éveiben is bevállalt egy hasonló szerelést, mint 2000-ben, amikor egy zöld, trópusok által inspirált Versace ruhában jelent meg a Grammy gálán.

Megint mások úgy gondolják, nagyon helyes, hogy 44 évesen, kétgyerekes anyukaként is büszkén vállalja a testét – erre pedig minden oka meg is van, hiszen csodálatosan néz ki, alakja pedig egyszerűen fantasztikus.

Elmondása szerint nincs ebben semmi rendkívüli vagy szupertitkos: amit látunk, azért ő kőkeményen megdolgozik. „A kemény munka híve vagyok, amit a gyerekeimnek is szeretnék megtanítani. Ezt az elvet követem a mindennapokban, legyen szó akár a karrieremről, akár az egészségem és fittségem megőrzéséről. Tudom, hogy a jó alakot sem adják ingyen, én pedig nem vagyok rest, megdolgozom ezért is” – mondta egy korábbi interjúban.

Az utóbbi években szinte minden nap edzett, de ezen nemrég változtatott, mert nem érezte így jól magát a bőrében. Manapság inkább arra figyel, hogy teste, lelke és elméje harmóniában legyen egymással, és csak akkor edz igazán keményen, ha úgy érzi, erre szüksége van, és érzi ehhez az erőt magában. 

Egyébként vannak olyan napjai, amikor ő sem kívánja a mozgást, máskor azonban komoly súlyemeléseket végez, vagy éppen kardió gyakorlatokra szánja el magát. Általában ilyenkor felhívja személyi edzőjét, aki tanácsokkal, tippekkel látja el őt, hogy a mozgás jóleső tevékenység maradhasson számára, ne pedig olyasmi, amit kényszerből kezdene csinálni, vagy túlzásba vinne. Ha így történne, és túlerőltetné magát, biztosan nehezebben szánná rá magát újból a sportolásra.

jlo2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ami az étrendjét illeti, J. Lo nem fogyókúrákkal marad csinos, hanem kiegyensúlyozott étrendet követ: igyekszik egészséges ételeket a tányérjára tenni. Minden étkezésnél ügyel arra, hogy miből mennyit fogyaszt, így a jó szénhidrátok, zsírok és protein egyensúlyára odafigyel, de irtózik például az előre csomagolt diétás kajáktól. „Sok leveles zöldséget és friss gyümölcsöt fogyasztok, emellett a teljes kiőrlésű kenyér és a csirke- vagy pulykamellfilé is a kedvenceim közé tartozik” – mondta korábban.

J. Lo tippje a narancsbőr ellen

Mivel J. Lo is szeretné, hogy ne legyen narancsbőrös, kerüli a szószokat és önteteket, még a light verziókat is, mivel ezek magas nátriumtartalma elősegítheti a kellemetlen hurkácskák kialakulását. Ezen kívül rendszeresen jár masszíroztatni, ami szintén jó megoldás lehet a narancsbőr elkerülése érdekében. „Emellett igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet elszürcsölni, valamint nem iszom alkoholt és nem dohányzom” – árulta el egy korábbi interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X