Főoldal > AKTUÁLIS > Végre egy egészséges sztártest Hollywoodból!

Végre egy egészséges sztártest Hollywoodból!

diétafogyókúragasztrokismamasztárterhes
0

Írta: and

A sztárkismamák gyakran esnek abba a hibába, hogy a szülés után túl gyorsan akarják visszanyerni

A sztárkismamák gyakran esnek abba a hibába, hogy a szülés után túl gyorsan akarják visszanyerni a terhesség előtti alakjukat, vagy még vékonyabbak szeretnének lenni, mint amilyenek a baba előtt voltak.

Reese Witherspoonnal viszont nem ez a helyzet: a 37 éves színésznő láthatóan egészséges hozzáállással közelíti meg a diéta és mozgás témakörét, és bár rendszeresen jár edzeni, sovány alkat helyett inkább nőiesen vékonyra formálta alakját harmadik gyereke születése után.

Ennek pedig nemcsak a rajongók örülnek, hanem mi, hétköznapi lányok is, hiszen végre olyan példát látunk magunk előtt Hollywoodból, aki nemcsak nőies, hanem végre nagyon is egészségesen néz ki.

Reese mindig is azt hangoztatta, hogy nem hajlandó beállni azon sztármamik sorába, akik szinte már a szülőszobából rohannak a konditerembe. Kisfia születése után, 2012 őszén úgy döntött, időt ad magának arra, hogy visszanyerje az alakját, amit be is tartott.

Még tavaly március végén, mexikói nyaralása során néhány pluszkilót láthattunk rajta, amivel nincs is semmi gond, hiszen a sztár is ember – ahogy a kisgyerekes sztáranyuka is. 2014. január elején viszont már bátran viselte színes bikinijeit Hawaii-on. Nem takargatta magát, amit a külföldi lapok újságírói és olvasói is megjegyeztek.

Az Oscar-díjas színésznő jó példája is azt mutatja, hogy egy anyukának nem kell sürgetnie a fogyást. Ha pedig mégis úgy dönt, szeretne megszabadulni a feleslegtől, nem a gyorsdiéták és az őrült edzés hoz eredményt, hanem az átgondolt étrend, a rendszeres étkezések – egészséges alapanyagok felhasználásával –, valamint az eleinte kíméletes, rendszeres sport.

reese2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Reese-nek is ez vált be: a színésznő szeretné a szervezetének nőként és anyukaként is a legjobbat adni. Ezért igyekszik friss, egészséges hozzávalókból készült ételeket fogyasztani, figyelni a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre, és arra is, hogy gyerekeit is ebben a szellemben nevelje.

A sport mindig is jelentős szerepet játszott az életében. Harmadik terhessége előtt minden nap mozgott – általában mindig mást csinált, hogy ne unjon rá egyik mozgásformára sem. Nagyon szeret futni, jógázni és teniszezni, máskor pedig inkább spinningel, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy ugrálókötelezik.

Manapság viszont szívesebben helyettesíti az edzőtermi izzadást egy-egy családi sétával, vagy ha a barátnői ráérnek, akkor egy csajos kocogással. Ilyenkor általában mindent kibeszélnek, sokat nevetnek, és közben persze mozognak is a friss levegőn.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X