Főoldal > AKTUÁLIS > Rod Stewart exe 43 évesen is bombázó

Rod Stewart exe 43 évesen is bombázó

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A legjobb divattippek, hogy te is trendi legyél! Volt már Sports Illustrated modell és sztárfeleség, valamint enn&

A legjobb divattippek, hogy te is trendi legyél!

Volt már Sports Illustrated modell és sztárfeleség, valamint ennél kicsit ducibb és vékonyabb is. Egy dolog azonban biztos: Rachel Hunter 43 évesen is remek formában van, ennek titkát pedig nemrég egy külföldi magazinnal is megosztotta. Lássuk hát, mi mindenben utánozhatjuk őt – tippjei neked is segíthetnek az álomalak elérése érdekében!

1. Éhezés helyett vegetáriánus étrend és mértékletesség

A híresség egy interjúban elárulta, hogy az idő múlásával jobban meg kell válogatnia, mit eszik, illetve egy-egy étkezéskor kevesebb ételt szed a tányérjára. De ez nem koplalást jelent számára, hanem azt, hogy mértéket tart, és minden főétkezéskor egészséges ételeket fogyaszt. Mivel vegetáriánus, húst nem eszik, ellenben sajtot és tejtermékeket fogyaszthat.

2. Kedvence a Pilates

Rachel egyik kedvenc mozgásformája a Pilates, amitől fittebbnek és energikusabbnak érzi magát. „Rendszeresen járok órákra Los Angelesben, és nagyon élvezem. Ezeken az órákon mindig nagyon elfáradok, de egyben fel is töltődöm. A világ minden kincséért sem hagynám abba a Pilatest” – árulta el.

3. Találd meg a számodra legjobb zsírégető sportot!

A kétgyerekes sztáranyuka úgy érzi, az utóbbi évek során megtalálta azt a két mozgásformát, amik ideális zsírégetők számára. „A kick-box egy óra alatt 300-1500 kalóriát is elégethet, és segíti az izmaink megerősítését. A másik legjobb zsírégető szerintem a spinning. 30 perc alatt is elképesztően megdolgoztatja a testet, érdemes kipróbálni” – mondta a sztár.

rachel2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

4. Rosszindulatú kritikák? Ugyan már!

Rachelt sokan kritizálták a múltban: ha felszedett pár kilót, azért, ha pedig lefogyott, akkor azért. Egyszer diétás italt is reklámozott, amiért szintén megkapta a magáét, mert a közönségből nem mindenkinek tetszett, hogy ezt elvállalta. A modell viszont megfogadta: nem érdeklik a rosszindulatú megjegyzések. „Tudom, mit miért csinálok. Bízom magamban, és már nem akarok mindenkinek megfelelni” – árulta el.  

5. Fogadd el a kihívásokat!

A szexi sztár szerint, ha kapsz egy ajánlatot, ne kezdj azon gondolkodni, hogy vajon milyen lesz a munka, és mennyire fogsz majd megfelelni. Egyszerűen csak fogadd el, és hozd ki magadból a maximumot, akkor minden rendben lesz. „Hamarosan a New Zealand’s Got Talent tehetségkutató zsűritagja leszek, amit már nagyon várok. Csodálatos hazatérni abba az országba, ahol születtem” – nyilatkozta.

+1. Rachel és a gyorsdiéták

Bár nem híve a gyorsdiétáknak, olykor a híres modellel is előfordul, hogy sietve kell leadnia pár kilót. „Ilyenkor néhány napig gyümölcs- és zöldségleveket iszom, és a sporttal sem állok le” – mondta korábban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X