Főoldal > AKTUÁLIS > Édes kényeztetés a fa alá

Édes kényeztetés a fa alá

ajándékkarácsony
0

Írta:

Idén ajándékozz egészséget, fittséget vagy szépséget, ami egész évre kitart!

Idén ajándékozz egészséget, fittséget vagy szépséget, ami egész évre kitart! Nagyszerű ötleteket gyűjtöttünk egy csokorba, amelyekkel igazán nagy örömet szerezhetsz.

Téli fürdőélmény

Igazi fürdőélményt varázsolhatsz a legjobb barátnőd fürdőszobájába, ha megleped egy cuki, illatos fürdőgolyóval. Ezzel még a legfárasztóbb téli estén is feldobhatod a hangulatát.

furdogolyo.jpg ()Wellness Cafe tipp: BOMB Cosmetics Gyömbérke fürdőbomba (950 Ft),Lush Father Christmas fürdőgolyó (1390 Ft), Kényeztető rózsaszirmos illatbomba (mannaszappan.hu, 630 Ft)

Szemrevaló szépség

Egy káprázatos színeket felvonultató szemhéjpaletta elengedhetetlen a szilveszteri bulira való készülődéskor és egyben tökéletes karácsonyi ajándék is. Ne feledkezz meg emellett egy kötelező alapdarabról sem, mellyel egy mozdulattal drámai pillákat varázsolhat magának bármelyik barátnőd (na jó, egyet magadnak is vehetsz!). A Maybelline Rocket Volum Express spirálja 2013 kötelezően beszerzendő darabja lesz!

maybelline.png ()Wellness Cafe tipp: MAC Fabulousness Warm Eyes (12900 Ft), Maybelline Rocket Volum Express

Karácsonyi testápolás

Egy testápoló, ami tele van szupertápláló argánolajjal, a téli hidegben is megfelelően hidratálja a bőrt.

Wellness Cafe tipp: Dr. Organic testápoló argánolajjal (2490 Ft), Avon Skin So Soft hidratáló testápoló argánolajjal (1400 Ft)

Édes kényeztetés

A csoki mániásokat egy igazi ínyencséggel könnyen leveheted a lábukról.

Wellness Cafe tipp: ChocoMe Fortina Finest Selection gyömbérrel és etióp Yirga tört kávészemekkel (1790 Ft)

kariteaskanna.jpg ()Ötórai tea

Válassz egy egzotikus ízű fekete teát (amelynek még az antioxidáns tartalma is magas), és spékeld meg még egy szép teáskészlettel is.

Wellness Cafe tipp: Demmers Hópelyhes teáskanna (4790 Ft); Demmers Ananász-mangó fekete tea (100 g 1290 Ft)

Hangulatos kuckózás

Egy pihe-puha takaró meleg színárnyalatban – ennyi kell csupán egy hangulatos, otthoni kuckózáshoz.

Wellness Cafe tipp: Buttlers Couch Company takaró piros színben (3990 Ft), Aurica polár pléd (JYSK,1750 Ft)

taska.jpg ()A mozgás szerelmeseinek

A tökéletes ajándék egy mozgásfanatikusnak – vagy egy olyan barátnőnek, aki épp most tűzött ki új célokat a fitnesz terén – nem más, mint egy stílusos sporttáska, amelybe belefér az összes edzőcucc, mégis kis helyet foglal el, így az irodába is könnyen magával viheti az ajándékozott.

Wellness Cafe tipp: Puma Fitness Workout Bag fekete-szűrkés színben (12990 Ft), Masnis rózsaszín sporttáska (149 US$, ogorgeous.com)

Okos kis társ az edzéshez

Aprócska méretű, mégis nagy tudású ez a kis fitneszkütyü. Figyelmeztet, ha túllépik az optimális pulzusértéket, de még az edzési adatok is elmenthetők benne, így folyamatosan nyomon követhető a fejlődés.

curapox.jpg ()Wellness Cafe tipp: Polar FT1 fitness óra, pulzusmérő óra (14700 Ft), Kalenji 300 Heartwear pulzusmérő óra (Decathlon, 8990 Ft)

Szép, ápolt fogak

Törődj a szeretteid egészségével – ajándékozd meg őket egy szuper újdonsággal, a CURAPOX CS 5460 ultra soft (extrém puhaságú) fogkeféjével, mellyel a legérzékenyebb ínyűek is tökéletesen elégedettek lesznek. Ez a svájci fejleszés azért egyedi, mert a kefe feje mintegy 5460 puha CUREN® szálat tartalmaz, mellyel tökéletesen alapos tisztítás végezhető. Lányoknál pedig tuti befutó ez a fogkefe, ugyanis számtalan színben kapható, így még trendi is! (www.tokeletesszajapolas.hu)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X