Főoldal > AKTUÁLIS > A sztárok bevált tippjei a lapos hasért

A sztárok bevált tippjei a lapos hasért

fitneszhasizomsztár
0

Írta: and

Mindig irigyelted Jennifer Lopez, Kate Hudson vagy Jessica Alba lapos hasfalát? Akkor itt a lehetőség, hogy ellesd trükkjeiket,

Mindig irigyelted Jennifer Lopez, Kate Hudson vagy Jessica Alba lapos hasfalát? Akkor itt a lehetőség, hogy ellesd trükkjeiket, melyeket a szexi világsztárok edzői osztottak meg a sajtóval.

Jessica Alba és Kristen Cavallari edzőjének tippje

Ha nem szereted a felüléseket, van számodra egy jó hírünk, ugyanis Jessica Alba és Kristen Cavallari edzője szerint megfelelő diétával is elérheted, hogy lapos maradjon a hasad. „Kerüld a sült ételeket, a cukros üdítőket, a keményítőt és a szénhidrátokat, ugyanakkor egyél sok sovány húst zöldségekkel. Minél zöldebb, annál jobb!” – tanácsolta a sztártréner, Mike Alexander.

Jennifer Lopez és az alvás

Gunnar Peterson készítette fel Jennifer Lopezt az énekesnő első triatlonjára, még 2008-ban. Neki is azt tanácsoltam, hogy aludja ki magát, hiszen ha nem alszunk eleget, az olyan, mintha pluszkalóriákat adnánk a napi bevitelünkhöz, vagy levonnánk az edzésidőnkből az értékes kardió gyakorlatokat. Tehát éjszakázás helyett aludj te is plusz két órát, lehetőleg minden este, és néhány nap múlva látni fogod a változást” – mondta az edző.

hasizom2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ashlee Simpson és Halle Berry lapos hasának titka

Ramona Braganza szerint a szuper alak, és persze a lapos has titka is a 10 percenként ismétlődő feladatokban rejlik. „10 perc kardió után 10 perc erősítés következett, amit etaponként 3-3 alkalommal ismételtünk, így lettek az edzések egyórásak” – magyarázta az edző.

Plusz egy tipp Ramonától: igyál vitaminokkal dúsított ásványvizet! Nemcsak a szervezetednek teszel vele jót, de ezek általában nagyon finomak is, kalóriatartalmuk pedig minimális.

Tori Spelling és Mandy Moore saját testsúllyal végzett gyakorlatai

A legtöbb sztár nem szereti a felüléseket, így van ezzel Mandy Moore és Tori Spelling is. „Ezért azt tanácsoltam nekik, hogy végezzünk más gyakorlatokat, melyekhez a saját súlyukat használják. Ilyen a fekvőtámasz, a húzódzkodás vagy a guggolás, melyekkel nemcsak egy-egy testtájat mozgatunk át, hanem számos más izmot is munkára bírunk, miközben a pulzusszámunk magas marad” – árulta el Ashley Borden sztáredző. 

Kate Hudson trükkje

Nicole Stuart hosszú ideje dolgozik Kate Hudsonnal, és elmondása szerint a híres színésznő nemcsak a felüléseknek köszönheti lapos hasát. „A Triad ball nevű Pilates labda az ideális segítőtársa, amit utazásokra is magával vihet. Leengedve nem foglal túl sok helyet a bőröndjében, és könnyű felfújni. Ennek segítségével felüléseket és számos egyéb gyakorlatot végezhet” – mondta Nicole Stuart.

Plusz egy tipp Nicole-tól: egy 10 perces labdás gyakorlatsort heti 3-5 kardió edzéssel egészíts ki. Akár otthon, akár a konditeremben kardiózol, rövid időn belül látni fogod a változást!

Fotó: Profimedia – Red Dot, Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X