Főoldal > AKTUÁLIS > Elfelejtett felöltözni? Fekete melltartóban fotózták le a színésznőt

Elfelejtett felöltözni? Fekete melltartóban fotózták le a színésznőt

cukordiétakávémelltartóruha
0

Írta: and

A hollywoodi sztárok és stylistjaik pontosan tudják, milyen kis trükkökkel tudnak feltűnést kelteni egy-egy eseményen. Így van ezzel Mena Suvari is, akit különös szerelésben fotóztak le a közelmúltban.

 

Az Amerikai szépség és Amerikai pite mozik csinos sztárja a Maison Martin Margiela with H&M kollekciójának piacra dobása alkalmából rendezett ünnepségen vett részt október 23-án New Yorkban, ahol egy testszínű felsőre applikált fekete melltartót viselt.

Természetesen mindenki a színésznőt figyelte, és ő volt a fotósok egyik kedvence. Még az is csak kissé vonta el róla az emberek és a kamerák figyelmét, hogy egy vékony belga modell lány, Hanne Gaby Odiele is ugyanilyen felsőt viselt a rendezvényen, kiegészítőként pedig egy üveg pezsgőt szorongatott.

A ruha egyébként sokak szerint nemcsak figyelemfelkeltő választás volt, hanem remekül kiemelte Mena vékony alakját is. A 33 éves színésznő évekkel ezelőtt, egy dietetikussal való beszélgetése után eldöntötte: nem plasztikai beavatkozásokkal akar csinos maradni, hanem egészséges életmóddal.

mena2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ennek keretein belül nagy hangsúlyt fektet a helyes étkezésre, és arra törekszik, hogy minőségi hozzávalókból készült ételek kerüljenek a tányérjára. A sztár elsősorban bio élelmiszereket igyekszik fogyasztani, illetve teljes kiőrlésű gabonafélék és sok hal is szerepel az étrendjében.

„Ezen kívül kerülöm a cukrot, nem iszom kávét, és nem is dohányzom. Olykor inkább egy csésze teát szürcsölök el, ez minden” – mesélte egy interjúban. Majd elárulta: gyakran olyan körültekintően választja ki a számára legmegfelelőbb ételeket, hogy sokan azt hihetik, betegesen válogat.

„A forgatásokon előfordul, hogy valaki elsorolja, milyen fogásokból választhatok. Én viszont szeretem látni is az ételt, mielőtt kiválasztanám. Ez nem azért van, mert válogatós díva vagyok, hanem mert tudom, milyen fontos ez a testünknek” – mondta.

A szexi sztár a mozgást illetően is nagyon tudatos: lelkesen jógázik, de olykor súlyzós gyakorlatokat is végez. „Sokáig féltem a súlyzós gyakorlatoktól, de már tudom, hogy a nőknek nem kellene ezektől tartaniuk. Hiszen a nőies alkatunkat nem veszítjük el, ha jól dolgozunk a súlyokkal. Sőt, megerősödünk és sokkal formásabb lesz a testünk is” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X