Főoldal > AKTUÁLIS > 5 szuper tipp! Így nyerte vissza alakját Kate Hudson

5 szuper tipp! Így nyerte vissza alakját Kate Hudson

anyagcserediétafogyássztárzsírégetés
0

Írta: and

Kate Hudsonnak nem tartott túl sokáig, hogy második gyermeke születése után is topformába lendülj&

Kate Hudsonnak nem tartott túl sokáig, hogy második gyermeke születése után is topformába lendüljön. Egy amerikai oldal szerint kisfia, Bingham tavaly júliusi születése után mindössze 4 hónap alatt adta le a várandóssága alatt felszedett kilók nagy részét, az azóta eltelt csaknem egy év során pedig lassan, fokozatosan nyerte vissza bombaalakját.

A színésznőt legutóbb szeptember elején, a torontói filmfesztiválon fotózták le, ahol testre simuló, vállpántos kis feketéjében mutatta meg, milyen fantasztikusan néz ki manapság. Csaknem derékig felsliccelt ruhája pedig a színésznő hosszú, vékony lábaira irányította a figyelmet, melyekre bármelyikünk méltán lehetne büszke a helyében.

Kate Hudson diétás- és fitnesztitkaira nemcsak mi vagyunk kíváncsiak, hanem számos amerikai lap is, akik nem voltak restek, és ki is derítették a szexi sztáranyuka szuper formájának titkait. A Wellness Cafe most továbbadja neked is Kate tippjeit, melyekkel gyerekjáték lesz a fantasztikus alak elérése – akár a szülés után, akár életmódváltásod részeként követed ezeket.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

1. Próbáld ki a Pilatest!

Kate Hudson egyik kedvenc mozgásformája a Pilates, amit edzőjével, Nicole Stuarttal gyakorol rendszeresen. A sztáranyuka szerint ettől a mozgásformától nemcsak csinosabb lesz, hanem sokkal fittebbnek is érzi magát.

2. Edés a pároddal – miért is ne?

Sokaknak bevált, hogy edzőpartnerrel járnak sportolni – miért ne lehetne ez a párod? Kate Hudson is gyakran tart a szerelmével, a Muse-ból ismert Matt Bellamy-val, amikor kedvese az edzőterem felé veszi az irányt.

3. Adj bele mindent a családodért!

Kate nagyon aktív életet él, ami nem is csoda, hiszen két kisgyermekkel, dolgozó anyukaként minden napja igazi kalandnak számít. Ő viszont nem spórol az energiáival, legyen szó akár a srácok utáni szaladgálásról, akár egy kis konyhai sürgés-forgásról, hiszen tudja, hogy minden egyes aktív pillanatot a családjáért él meg. 

4. Ezt edd az álomalakért!

Kate Hudson két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset. Ez lehet egy finom saláta grillezett csirkemellel, de egy maréknyi mandula vagy néhány szem gyümölcs is. Ezen kívül sok szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, ami fokozza a zsírégetést.

5. Érezd jól magad a bőrödben!

A híres színésznő számára is lényeges, hogy mindig jól érezze magát a bőrében. Ezért általában az edzést is szórakozássá varázsolja: gyakran kerékpározik a szabadba, máskor táncra perdül, legközelebb pedig mondjuk kajakozni megy, vagy túrázik családjával. A lényeg, hogy jól mulasson, kalóriaégetés közben is. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X