Főoldal > AKTUÁLIS > 47 évesen is szupercsinos! Brooke Shields így csinálja

47 évesen is szupercsinos! Brooke Shields így csinálja

diétafogyókúrasztár
0

Írta: and

A kék lagúna, Sahara, Végtelen szerelem – csak néhány cím Brooke Shields legismertebb filmjei köz

A kék lagúna, Sahara, Végtelen szerelem – csak néhány cím Brooke Shields legismertebb filmjei közül, melyeket a modell-színésznő még a nyolcvanas években forgatott. Azóta nemcsak évek, hanem már évtizedek teltek el, a sztár viszont megőrizte fittségét, kiegyensúlyozottságát és szuper alakját is.

A 47 éves Brooke-ot legutóbb a New York-i divathéten kapták lencsevégre a fotósok, amikor Diana Vreeland dokumentumfilmjének, a The Eye Has to Travel című munkának a bemutatójára érkezett.

A sztár egy érdekes vállkivágással készült kis fekete ruhát választott erre az alkalomra, amit ízlésesen párosított ugyanolyan színű magassarkúval és kistáskával, ezen kívül ékszereket is a visszafogott ízlésesség jegyében választott.

És bár az egyik brit napilap azt kifogásolta, hogy Brooke túlzásba vitte az önbarnító használatát, a Wellness Cafe szerint a színésznő még így is fantasztikusan mutat a róla készült képeken, és legalább10 évet letagadhatna a korából.

brooke2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A szex-szimbólum tinédzserkora óta sokat tesz azért, hogy megőrizze alakját, habár elmondása szerint a rendszeres sport nem a vékony vonalak, hanem fittsége megtartása érdekében fontos a számára.

Heti háromszor egy órát próbál mozogni, ami számára elsősorban kardiózást jelent. Ez lehet egy kiadós séta, kocogás, túrázás a családjával vagy spinning, de a színésznő a jóga nagy rajongója is. 

Saját bevallása szerint az anyaság a legjobb alakformálás, hiszen két gyermeke mellett sokkal többet mozog, ugyanakkor kevesebbet eszik. De arra azért odafigyel, hogy a főétkezéseket ne hagyja ki, és tízórai- illetve uzsonna idején némi egészséges nassolnivaló kerüljön a keze ügyébe, például mandula, gyümölcsök vagy görög joghurt egy kis mézzel.

Reggelire rendszerint tojást, pirítóst és gyümölcsöket fogyaszt frissen facsart gyümölcslével. Ebédre olykor sajtos tésztát eszik, vacsorára pedig szívesen tálal fel indiai ételeket a családjának, melyek fűszerezését mindannyian nagyon szeretik.

„Igyekszem kevesebb szénhidrátot fogyasztani, de nem tiltok meg magamnak semmit az étrendemben. Ha valamit nem szabad, abból úgyis többet kívánok, és többet is eszem” – összegezte tapasztalatait.

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy le kelljen mondanunk a legfinomabb ízekről. Tehát inkább megeszem a tésztát, ha megkívánom, majd edzés közben ledolgozom. Az edzéstől sokkal fittebbnek és erősebbnek érzem magam” – tette hozzá Brooke Shields.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X