Főoldal > AKTUÁLIS > 10 kilót hízott a népszerű énekesnő

10 kilót hízott a népszerű énekesnő

étrendfitthízásvékony
0

Írta: and

Többen is összesúgtak Nelly Furtado háta mögött, amikor az énekesnő megjelent az idei Billboard Music Awards-

Többen is összesúgtak Nelly Furtado háta mögött, amikor az énekesnő megjelent az idei Billboard Music Awards-on. Ám az érdeklődés nem a 33 éves sztár készülő lemezének szólt, hanem alakjának, ami igencsak sokat változott az elmúlt hónapok során.

A kanadai szupersztár ugyanis legalább tíz kilót szedett fel. A pluszkilóktól főleg combjai és csípője tűnik a korábbinál nőiesebbnek, de Nelly ezt nem szégyelli, hanem láthatóan büszke a testére. Erre pedig minden oka meg is van, hiszen így is remekül néz ki.

Minden bizonnyal ő is tisztában van azzal, hogy korábban nagyon is vékony volt: törékeny lányként ismerte őt meg a világ 2000-ben, amikor első lemeze, a Whoa, Nelly! átütő sikert aratott. És rövidesen több dala is a rádiók játszási listáinak előkelő helyein landolt: Az I’m like a Bird és a Turn off the Light is a zenerajongók kedvenceivé váltak.

nelly2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Nelly ekkoriban nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy mindig fitt és vékony lehessen. Ez 2003-tól változott meg nála – nem a zenéhez, hanem egy másik, csodálatos hivatáshoz köthetően: az énekesnő ugyanis anya lett. Kislánya, Nevis Torontóban jött a világra, és a sztár elmondása szerint az egész életét egy csapásra megváltoztatta.

A kicsit két évig szoptatta, de 2006-ban azt nyilatkozta az egyik külföldi magazinnak, hogy nem ettől nyerte vissza a szülés előtti vonalait. „Aki azt mondja, hogy a szoptatás segít a fogyásban, hazudik. Miután abbahagytam, úgy éreztem, sokkal több energiám lett, így többet tudtam mozogni, sokkal aktívabb lettem” – árulta el.

Korábban egyébként arról is beszélt, hogy legszívesebben nem az edzőtermi mozgásformákat választja, hanem a szabadban sétál, kocog, vagy esetleg egy-egy táncórát iktat be. Ha viszont mégis a konditermet választja, akkor némi kardió után kis súlyokkal végez súlyzós gyakorlatokat, illetve hasizmait számos felüléssel formálja még tökéletesebbre. 

Ami pedig az étrendjét illeti, egy külföldi weboldal szerint igyekszik alacsony zsírtartalmú ételeket fogyasztani, és arra is ügyel, hogy kevés szénhidrátot vigyen be a szervezetébe – ezeket délután 4 után például már nem is fogyasztja.

Nelly igyekszik sok friss gyümölcsöt, nyers és párolt zöldségeket, nyers mandulát, halat és csirkét enni, illetve rengeteg szénsavmentes ásványvizet fogyasztani. Kedvencei a bab és a spenót, de ha reggeliről van szó, általában a tojás és a zabkása a favoritok nála.

A rossz nyelvek szerint ezt az étrendet nem igazán tartotta be, amikor szeptemberben megjelenő új albumán, a Spirit Indestructible-ön dolgozott, de a Wellness Cafe szerint nincs is miért szégyenkeznie, hiszen új, nőies külsejével is remekül néz ki!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X