Főoldal > AKTUÁLIS > Nasik a szuper alakért: maradj karcsú Amerika szépének kedvenceivel!

Nasik a szuper alakért: maradj karcsú Amerika szépének kedvenceivel!

ananászjoghurtmandulamüzlinasik
0

Írta: and

Te is úgy gondolod, hogy a modellek és szépségkirálynők élete lemondásokkal jár az élet

Te is úgy gondolod, hogy a modellek és szépségkirálynők élete lemondásokkal jár az élet minden területén, többek közt a nasikat illetően is? Akkor itt az ideje, hogy ezt megcáfolja valaki, méghozzá egy igazi bennfentes: a 2012-es Miss America választás győztese, Olivia Culpo egy külföldi magazinnak elárulta, hogy kolléganőihez hasonlóan bizony ő is imád nassolni. Kedvenceire pedig neked sem kell nemet mondanod, hiszen ezek a finom csemegék nemcsak táplálóak, hanem egészségesek is.

1. Mandula

Ha a szépségkirálynő sokat van úton, például egy verseny, vagy fotózások miatt, mindig magával visz néhány szem mandulát. „Ez az egyik kedvenc úti csemegém, igazi elsősegély, ha rám tör az éhség. Nagyon finom, és egészséges is” – tette hozzá.

2. Müzliszelet

„A magas protein- és alacsony szénhidráttartalmú étrendet nagyon jó választásnak tartom, és ebbe szerintem remekül beleillenek nagy kedvenceim, a müzliszeletek” – árulta el a gyönyörű sztár.

olivia3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Édes burgonya

Olivia általában a sütőben süti meg az édes burgonyát, amit ezután meghámoz, és villával tör össze. Sóval és cayenne-i borssal szórja meg, de elmondása szerint számára ez az étel egy kis görög joghurttal is ellenállhatatlan finomság.

4. Mogyoróvaj és gyümölcszselé

„Voltak olyan időszakok az életemben, amikor egyfolytában ezeket kívántam. De ez nem is csoda, hiszen isteni finomak! Nem is tudnék úgy élni, hogy néha ne engednék meg magamnak egy-egy kis kényeztetést ezekből” – mondta. 

5. Zöldségek

A 20 éves szépség nyersen és párolva is imádja a zöldségeket, de leginkább az utóbb említett módon szereti fogyasztani őket: elmondása szerint így könnyebb az ételek emésztése, mint nyers formában.

6. Ananász

A gyümölcsök közül Olivia kedvence az ananász, amit nemcsak az íze miatt szeret: „sokan tudják, hogy ez a finomság csökkenti a hasunk puffadását is, ezért a szépségversenyen is gyakran ettem néhány falat ananászt” – árulta el.

7. Banán

„A másik kedvenc gyümölcsöm a banán, amit egyrészt azért szeretek, mert nagyon finom, másrészt pedig azért, mert mindig lenyugtat. A Miss America szépségverseny döntője előtt is banánt nassoltam” – mondta.

8. Light joghurt

Ha hirtelen megéhezik, a szépség nem falja fel a hűtő teljes tartalmát, inkább egy light joghurt mellett dönt. Ezt azért is szereti, mert cukortartalma alacsony, viszont sok proteint tartalmaz.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X