Főoldal > AKTUÁLIS > 5 titok Olivia Wilde szexi alakjáról

5 titok Olivia Wilde szexi alakjáról

diétaolaszspagettispinningtészta
0

Írta: and

Olivia Wilde azon színésznők közé tartozik, akik bárhol, bármikor magukra vonják a férfiak figyelmét nőies és szupercsinos megjelenésükkel. A sztárra legutóbb akkor tapadtak a tekintetek, amikor júniusban a David Letterman Show-ba érkezett vendégként. Oliviával kapcsolatban persze nemcsak a műsorvezetőnek és az újságírónak támadnak kérdései, hanem szinte mindnyájunknak. Ki ne volna például kíváncsi arra, hogyan őrzi […]

Olivia Wilde azon színésznők közé tartozik, akik bárhol, bármikor magukra vonják a férfiak figyelmét nőies és szupercsinos megjelenésükkel. A sztárra legutóbb akkor tapadtak a tekintetek, amikor júniusban a David Letterman Show-ba érkezett vendégként.

Oliviával kapcsolatban persze nemcsak a műsorvezetőnek és az újságírónak támadnak kérdései, hanem szinte mindnyájunknak. Ki ne volna például kíváncsi arra, hogyan őrzi nőies és karcsú vonalait? A színésznő nemrég elárulta szuper alakjának titkait, melyeket most a Wellness Cafe segítségével te is könnyedén elleshetsz.

1. Kiegyensúlyozott, vegetáriánus étrend

A Narancsvidék és a Doktor House című sorozatok sztárja vegetáriánus, de nagyon figyel arra, hogy ez ne csupán zöldségek és gyümölcsök fogyasztását jelentse számára, hanem egy kiegyensúlyozott étrendet – szójával, vörös babbal és időnként tengeri halakból készült ételekkel.

olivia2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

2. Ne tarts otthon mérleget!

A 28 éves színésznő nem akar a súlya megszállottja lenni, ezért évekkel ezelőtt döntő lépésre szánta el magát. „Kidobtam a mérlegemet, hiszen nem akarok egy-két kiló miatt feleslegesen stresszelni. Ha pedig a testem többet változik, azt anélkül is látni fogom” – mondta.

3. Ezt soha ne mondd ki!

A gyönyörű sztárnak még volt férje, az előkelő olasz családból származó Tao Ruspoli tiltotta meg, hogy kimondja otthon a „kövér” szót. Így nemcsak a nyafogást előzték meg, hanem azt is, hogy a színésznő negatív szavakkal ostorozza önmagát. Ehelyett inkább szó nélkül fogta az edzőcuccát, és lement a közeli edzőterembe, hogy ledolgozza az isteni vacsorákkal bevitt többletkalóriákat.

4. Spinningelj és égjenek a kalóriák!

A színésznő egyébként mindig szórakozásnak fogja fel az edzést, és leggyakrabban spinningre jár. „Ez nemcsak jó móka, és szuper kikapcsolódás, hanem hatékony zsírégető módszer is: 45 perc alatt akár 800 kalóriát is elégethetsz, ha a legmagasabb fokozatra kapcsolsz a bringán” – árulta el Olivia.

5. Kapcsolódj ki aktívan!

A 171 cm magas szépség az esetek többségében a szabadidejében sem ül otthon a tévé előtt, popcornt és csokit majszolva, hanem aktív kikapcsolódási lehetőségeket keres: részt vesz egy-egy jóga, vagy Pilates-órán, táncol, karatézik vagy túrázni megy két kutyájával, Lolával és Pacóval.

Olivia kedvence

„A saját készítésű bolognai spagettimnek egyszerűen nincs párja! Ebbe húst nem teszek, de gombát, cukkinit, répát, fokhagymát, friss bazsalikomot, petrezselyemzöldet, oregánót és rozmaringot mindenképpen!” – mondta. A színésznő legszívesebben olyan alapanyagokat használ fel, amelyek a közeli piacról, vagy épp saját kertjéből származnak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X