Főoldal > AKTUÁLIS > Sara Sampaio az év egyik legnagyobb bikini kampányában

Sara Sampaio az év egyik legnagyobb bikini kampányában

bikinimodellvideó
0

Írta: and

A portugál nemzetiségű modell, Sara Sampaio mutatta be idén a Calzedonia új bikinikollekcióját. A júliusban 21. születésnapját ünneplő szépséget egy ismert férfidezodor reklámfilmjéből ismerhetjük, ő volt az egyik szexi angyal, aki lepottyant az égből – a pasik legnagyobb örömére. Ha már az angyaloknál tartunk, dolgozott már a Victoria’s Secretnek is, de a világhírű Vogue magazin […]

A portugál nemzetiségű modell, Sara Sampaio mutatta be idén a Calzedonia új bikinikollekcióját. A júliusban 21. születésnapját ünneplő szépséget egy ismert férfidezodor reklámfilmjéből ismerhetjük, ő volt az egyik szexi angyal, aki lepottyant az égből – a pasik legnagyobb örömére.

Ha már az angyaloknál tartunk, dolgozott már a Victoria’s Secretnek is, de a világhírű Vogue magazin címlapján is szerepelt több ízben. Ezen kívül több divatmárka és szépségápolási termék is felkérte már egy-egy termék vagy új kollekció bemutatására, reklámozására egy-egy fotósorozat erejéig.

Karrierje első fontos állomása az volt, mikor 2007-ben megnyerte a Pantene Hair Contest versenyt. A győzelem mellé nem csak dicsőség járt, hanem egy szerződés is a híres Central Models ügynökséghez, mindemellett pedig a következő, 2008-as évben ő volt a kampány arca: felhívta az emberek figyelmét a nagyszerű lehetőségre, hogy a következő megmérettetésen akár a nyomdokaiba is léphetnek.

sara2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A sötétbarna hajú, zöld szemű modell Magyarországon még nem túlságosan ismert, de a reklámimádók biztosan felismerik a korábban említett kampányból. A Calzedonia fotózása azonban ragyogó alkalmat kínált arra, hogy a modellszakmán kívül is megismerjék a nevét az emberek.

A 172 cm magas szépséget Kréta szigetén örökítették meg a szebbnél szebb bikinikben. Az erről készült videót te is megnézheted!

A fotózásról werkvideó is készült. Less be te is a kulisszák mögé! Kattints ide!

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!

Így szépülj okosan!

Ellenőrzött, vitamindús zöldségek? Itt megtalálod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X