Főoldal > AKTUÁLIS > Renee Zellweger a visszatérés kapujában

Renee Zellweger a visszatérés kapujában

anyagcsereétkezésfut
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Hosszú ideje nem hallatott magáról a csodálatos színésznő, Renee Zellweger. Két éve nem forgatott filmet és tavalyi szakítása óta (Bradley Cooper, a Másnaposok sztárjának menyasszonya volt) magánélete is csendes. Májusban azonban ő szerepel az orosz Harper’s Bazaar magazin címlapján. […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Hosszú ideje nem hallatott magáról a csodálatos színésznő, Renee Zellweger. Két éve nem forgatott filmet és tavalyi szakítása óta (Bradley Cooper, a Másnaposok sztárjának menyasszonya volt) magánélete is csendes. Májusban azonban ő szerepel az orosz Harper’s Bazaar magazin címlapján. Úgy mosolyog ránk, mint egykori híres karaktere, Roxie Hart a húszas évek gengszterkorszakában játszódó Chicago című filmben.

Mi azonban már a tavaly nyáron beígért nagy visszatérést várjuk. A 42 éves színésznő ugyanis ekkor írta alá a Bridget Jones filmek harmadik részéről szóló szerződést. Nyolc év telt el a második rész premiere óta. Az írónő, Helen Fielding már dolgozik az új forgatókönyvön, és reméljük, hogy minél előbb megkezdődnek a filmes munkálatok is.

Egy biztos: Renee már nem hajlandó újra 15 kilót hízni a szerep kedvéért, mint az első és második rész alkalmával. Az orvosai kifejezetten sokkolták, amikor elmondtak, hosszú távon mennyi negatív hatása van, ha hirtelen felszed ennyi súlytöbbletet. A korábbi példákból kiindulva pedig biztosak vagyunk benne, hogy a színésznő ugyanolyan hirtelen le is adná a pizzával, jégkrémmel és mogyoróvajjal felszedett feleslegét.

renee3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Mi sem tartjuk okos ötletnek a hirtelen hízást és fogyást, ezért külön dicséret illeti a film alkotóit, hogy nem kötelezik erre a sztárt, aki mostanában kifejezetten vékony és izmos. Minden nap fut, hetente többször lejár az edzőterembe és nagyon odafigyel az étkezésére is. A makrobiotikus diéta elvei szerint táplálkozik, azaz csak  friss ételeket, teljes kiőrlésű gabonát, halat és zöldségeket fogyaszt, ugyanúgy, mint Gwyneth Paltrow. Az anyagcseréje miatt különösen óvakodnia kell a szénhidráttól, hiszen az a típus, aki ha csak keveset is eszik belőle, azonnal rárakódik.

Szerencsére tehát megjött az esze, és valószínűleg kitömött jelmezekben játssza majd újra Bridget Jonest, Anglia leghíresebb szinglijét, és az utómunkálatokkal segítenek rá, hogy valóban dundinak tűnjön. Végre egy épeszű döntés a filmiparban!

Renee a táncra esküszik

Renee Zellweger saját állítása szerint sosem volt olyan formás izomzata, mint a Chicago című film forgatásakor. A tánc csodákat művelt vele!

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!

Nézd meg, hol edzenek a leghíresebb sztárok Renee Zellwegerrel az élen! David Barton edzőterem-palotájához hasonlót biztosan nem láttál még!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X