Főoldal > AKTUÁLIS > Így tündököl a Cannes-i Filmfesztiválon Erin Wasson

Így tündököl a Cannes-i Filmfesztiválon Erin Wasson

diétafilmkávésztártermészetúszni
0

Írta: and

Május 16 és 27 közt Cannes-ra figyel a világ, ugyanis a francia Riviéra bájos városkájában ismét elérkezett a várva várt filmfesztivál időpontja, melyre a legnagyobb filmsztárok és a mozirajongók mellett számos gyönyörű modell is ellátogatott. Így tett a modellként, stylistként és divattervezőként is ismert Erin Wasson is, aki a fotósok egyik legnagyobb kedvence volt a […]

Május 16 és 27 közt Cannes-ra figyel a világ, ugyanis a francia Riviéra bájos városkájában ismét elérkezett a várva várt filmfesztivál időpontja, melyre a legnagyobb filmsztárok és a mozirajongók mellett számos gyönyörű modell is ellátogatott.

Így tett a modellként, stylistként és divattervezőként is ismert Erin Wasson is, aki a fotósok egyik legnagyobb kedvence volt a vörös szőnyegen. A szépség egy fehér alapon vörös motívumokkal hímzett Antonio Berardi ruhát viselt, melynek különleges szabása nemcsak formás lábait, hanem vékony karjait is kiválóan hagyta érvényesülni.

Erinnek sikerült elérnie a vörös szőnyegen azt, ami csak a legcsinosabbak kiváltsága: éppen annyit mutatott magából, amennyit kellett, tehát villantás és egyéb kellemetlenségek nélkül is a legcsinosabb vendégek közé avanzsálhatott.

A 30 éves, német és ír ősökkel büszkélkedő, egyébként amerikai szépség saját bevallása szerint nem fordít különösebb gondot sem a diétára, sem pedig a sportra: azt szed a tányérjára, amit megkíván, de a mértékletességre igyekszik odafigyelni, a mozgást pedig nem hanyagolja el.

erin2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Erin legszívesebben a természetben sportol. Nagyon szeret túrázni és úszni, illetve már gyerekkora óta rajong a fiús mozgásformákért, mint például a gördeszkázásért és a kosárlabdáért.

Utóbbit 178 centiméteres magasságának köszönhetően nemcsak nézőként élvezi, hanem játékosként is. Sokak szerint akár profi kosarasként is sikeres lehetett volna, ha a divatvilág nem figyel fel rá.

A Vogue, a Numero és az Elle címlaplánya, aki egyébként olyan világmárkák arca is volt, mint az Armani, a Balenciaga, a Cavalli, a Gucci, vagy épp a Clinique és a Levi’s, általában a szépségápolásból sem csinál nagy gondot.

„Ha nálam van a Neutrogena krémem és a kedvenc szempillaspirálom, az a hétköznapokon bőven elég” – árulta el egy korábbi interjúban. Majd hozzátette, szabadidejében egyébként is legszívesebben otthon tölti az időt: főz vagy kertészkedik, és legfeljebb a bolhapiacokat járja, ahol öltözködéséhez és saját divatkollekcióihoz merít inspirációt.

kave.jpg ()Kávémánia

A legtöbb hírességhez hasonlóan Erin is imádja a kávét, és legszívesebben Nespressót iszik, amiről a 65. Cannes-i Filmfesztiválon sem kell lemondania. A világhírű eseményen részt vevő hírességek és vendégek ugyanis a fesztivál hivatalos partnerének köszönhetően várhatóan 16 ezer csésze Nespresso kávét fognak elfogyasztani, amit 220 Nespresso gép segítségével készítenek majd el.

Wellness Cafe tipp: A mi kedvencünk a Nespresso Naora Limited Edition, ami egy édes, pirosgyümölcsös aromajegyekkel rendelkező kolumbiai kávéőrlemény, melyben a vadon termő gyümölcsök összetett ízei bontakoznak ki. A Naora egy 5-ös intenzitású, késői betakarítású kolumbiai Arabica, amelyet a megszokottnál hosszabb ideig érlelnek annak érdekében, hogy új, egyedi íz és aromajegyek alakuljanak ki. Itt vásárolhatod meg.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A legjobb tippek emésztési problémák ellen


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X