Főoldal > AKTUÁLIS > Bombázó lett az egykori gyereksztár!

Bombázó lett az egykori gyereksztár!

diétaegészségfogyásgyereksztár
0

Írta: and

Míg néhány éve a fél világ elolvadt cuki mosolyuktól, napjainkban inkább elképesztő alakjukkal kerülnek a figyelem középpontjába. Te is kíváncsi vagy, hogyan tartják magukat formában az egykori gyereksztárok? Akkor olvasd tovább összeállításunkat, és lesd el Anna Chlumsky vagy Camilla Belle fittségének titkát! Anna ChlumskyKi hinné, hogy a My Girl egykori gyereksztárja már 31 éves? Pedig […]

Míg néhány éve a fél világ elolvadt cuki mosolyuktól, napjainkban inkább elképesztő alakjukkal kerülnek a figyelem középpontjába. Te is kíváncsi vagy, hogyan tartják magukat formában az egykori gyereksztárok? Akkor olvasd tovább összeállításunkat, és lesd el Anna Chlumsky vagy Camilla Belle fittségének titkát!

Anna Chlumsky
Ki hinné, hogy a My Girl egykori gyereksztárja már 31 éves? Pedig Anna már túl van a harmadik ikszen, de nemcsak üdeségét, hanem szuper alakját is sikerül megőriznie: egészségesen táplálkozik, emellett a Kung Fu és a Bikram jóga szerelmese.

Keisha Knight Pulliam
A The Cosby Show ennivaló Rudy-ja mindössze 6 éves volt, amikor a legjobb női mellékszereplő kategóriában Emmy-díjra jelölték. Napjainkban nemcsak népszerű színésznő, hanem egy igazi bombázó is, aki House of Payne című sorozat nézőit bűvöli el adásról adásra. „Rengeteg vizet iszom, bioételeket eszem, igyekszem sokat aludni és rendszeresen jógázom” – árulta el fittségének és egészségének titkát a 33 éves sztár.

Danica McKellar
A The Wonder Years című sorozat bájos Winnie-je csaknem 20 kilót hízott terhessége alatt, amit a közelmúltban sikerült is leadnia. A 37 éves sztár teljes kiőrlésű gabonaféléket, friss zöldséget és biogazdaságból származó csirkehúst fogyasztott, kerülte a cukrot és a tejtermékeket, emellett rendszeresen kardiózott és jógázott.

gyereksztar2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Christine Lakin
A Step by Step című sorozat Aliciája igazi bombázóvá cseperedett, aki legutóbb a Family Guy, a Stevie TV és a Jewtopia című sorozatokban kapott szerepet. Szuper alakját tánccal, futással, túrázással, Pilatesszel és jógával őrzi. Június 2-án a Wellness napon kipróbálhatod többek között Geszler Dorottya exkluzív Pilates óráját! Regisztrálj, hogy nyerhess!

Sarah Chalke
A Roseanne című sorozat egykori gyereksztárja igazi sportimádó. Gyakran indul túrázni a kutyájával, és szívesen jár jógaórákra, emellett pedig ügyel az egészséges táplálkozásra is. „De én sem vagyok szent: az egészséges étkezést olykor egy-egy isteni desszerttel fejezem be” – árulta el.

Camilla Belle
Ahogy a neve is mutatja, Camilla Belle igazi szépséggé cseperedett: jó ideje kinőtte a gyereksztár státuszt, amit anno többek közt a Disney Csatorna Rip Girls című tévéfilmjével érdemelt ki. A 25 éves színésznő Hatha jógával és tánccal őrzi vonalait, és természetesen a helyes táplálkozásra is odafigyel.

Jonathan Lipnicki
A Jerry Maguire ennivaló gyereksztárja igazi szívtipróvá cseperedett. Edzőjével heti ötször találkozik, és dzsiu dzsicuval, súlyzós gyakorlatokkal és köredzéssel tartja magát kirobbanó formában.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A legjobb tippek emésztési problémák ellen

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X