Főoldal > AKTUÁLIS > 44 évesen is topformában: így őrzi szuper alakját a True Blood színésznője

44 évesen is topformában: így őrzi szuper alakját a True Blood színésznője

diétaproteinsportstresszszínésznő
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Ha a True Blood című sorozat nagy rajongója vagy, biztosan te is felfigyeltél a széria dögös vörös Arlene-jére, akit Carrie Preston alakít. A színésznő már nemcsak a harmadik, hanem a negyedik ikszen is túl van, mégis fitt, csinos és […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Ha a True Blood című sorozat nagy rajongója vagy, biztosan te is felfigyeltél a széria dögös vörös Arlene-jére, akit Carrie Preston alakít. A színésznő már nemcsak a harmadik, hanem a negyedik ikszen is túl van, mégis fitt, csinos és kicsattan az egészségtől. A Wellness Cafe utánajárt, hogyan csinálja.

Ami az étkezést illeti, Carrie az LA Health magazinnak nemrég elárulta, hogy nem diétázik, sokkal inkább a kiegyensúlyozott táplálkozást helyezi előtérbe. Ennek értelmében igyekszik egészséges, vitamindús ételeket fogyasztani – proteint, jó zsírokat és egészséges szénhidrátokat, illetve a főétkezéseket soha nem hagyja ki.

„Mindig reggelizem, ilyenkor általában proteint fogyasztok, ami beindítja a napomat, illetve segít abban, hogy délig ne éhezzek meg. Ebédre valami könnyűt eszem, például egy salátát sovány csirkemellel, a vacsoránál pedig szintén a kiegyensúlyozottságra helyezem a hangsúlyt” – nyilatkozta.

A 44 éves sorozatsztár is egyetért azzal az állásponttal, miszerint semmit sem kell megtagadnunk magunktól, viszont a mértéktartás nagyon lényeges. „Ha bármire is azt mondom, hogy nem ehetek belőle, biztosan azt fogom megkívánni” – mesélte nevetve.

carrie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Carrie igyekszik sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, de a fent elmondottaknak megfelelően biztosan nem mond nemet, ha egy kis rágcsálnivalóval, vagy a kedvenc édességével kínálják.

Lemondások helyett inkább a rendszeres sportban hisz. Kedvencei a kardio gyakorlatok, például a futás, amibe jó idő esetén a szabadban, rossz időben pedig a futópadon feledkezik bele. Emellett imád túrázni, és a Pilates nagy rajongója is.

A kardiózást személyi edzője tanácsára súlyzós gyakorlatokkal egészíti ki, de a több kilós eszközök helyett csak kis súlyokkal végzi a feladatokat, egy-egy súlyzója nem nyom többet másfél kilónál.

A színésznőt nemcsak vékony alakja, hanem elképesztő fittsége és munkabírása miatt is sokan irigylik: miközben a True Blood-ban játszik, befejezte a The Carrier című rövidfilm és a Vino Veritas munkálatait, két újabb filmjének pedig az előkészületei zajlanak.

Talán benned is felmerül a kérdés, hogyan bírja Carrie az elképesztő munkatempót és a stresszt. Erre egy interjúban adta meg a választ: a sorozatsztár a buddhizmus és egy speciális légzéstechnika segítségével lazul el.

„Amikor a dolgok túl hektikussá válnak körülöttem, megpróbálom egy pillanatra szüneteltetni a légzésem, és csak arra figyelek, mi zajlik bennem, ezt követően pedig a körülöttem lévők érzéseit, hangulatát is igyekszem átérezni. Ha megértem, mi miért történik, a helyzet nem is tűnik olyan vészesnek” – magyarázta Carrie Preston.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A legjobb tippek emésztési problémák ellen

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X