Főoldal > AKTUÁLIS > Carmen Electra merészen dekoltált, vörös ruhában pózol

Carmen Electra merészen dekoltált, vörös ruhában pózol

aerobicdiétakonditeremsztriptíz
0

Írta: and

Carmen Electra már nem mutogatja magát úton-útfélen, most azonban kivételt tett a Regard magazinnal. Lenyűgöző alakját egy mélyen dekoltált, és magasan felsliccelt vörös ruhában mutatta meg. A kreáció egy Los Angeles-i tervező, Margi Kent nevéhez fűződik. A majdnem 40 éves egykori modell és színésznő a lapnak adott interjújában arról is beszélt, hogy miért írt könyvet […]

Carmen Electra már nem mutogatja magát úton-útfélen, most azonban kivételt tett a Regard magazinnal. Lenyűgöző alakját egy mélyen dekoltált, és magasan felsliccelt vörös ruhában mutatta meg. A kreáció egy Los Angeles-i tervező, Margi Kent nevéhez fűződik. A majdnem 40 éves egykori modell és színésznő a lapnak adott interjújában arról is beszélt, hogy miért írt könyvet „Hogyan legyél szexi” címmel.

„Azt akartam megmutatni, hogy még egy modell, film- vagy éppen rocksztár is talál magán olyasmit, ami nem tetszik neki, amivel elégedetlen. Szerettem volna a kishitű nőknek segíteni. Meg kell ugyanis tanulnunk, hogy senki sem tökéletes, de el kell fogadnunk a hibáinkat, és megerősíteni az önbizalmunkat. A könyvben haj, smink és stílus tanácsokat is megosztok az olvasóimmal.”

Persze emellett köztudott, hogy Carmen igenis tesz is a tökéletes külsőért. Elsősorban sztriptíztánccal formálja alakját, de azért a konditermeket is rendszeresen látogatja: a felülések és a futás a napi rutinját képezik, de csupán hetente háromszor. Ebből kétszer súlyzós edzést is tart. Ha nincs kedve az edzőteremben izzadni, akkor legalább sétálni elmegy. Néhány éve sztriptíz aerobik dvd-t adott ki, amin megtanítja a nőket, hogyan kell érzéki, buja táncot lejteni, amivel egyúttal a csípőjüket, a combjukat, és még a hasukat is formálhatják.

carmen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az egykori sorozatsztár magas fehérjetartalmú étrendet követ, amitől mindig úgy érzi, hogy nem éhes, mégsem gyarapszik a súlya. Szereti a sushit, a csirkét és a zöldségeket, és igyekszik minél alacsonyabb szénhidrát- és zsírtartalmú élelmiszereket fogyasztani. Utóbbit igen nehezen tartja be, ugyanis rajong a pizzáért és a különböző sütikért. Ezeket azért próbálja mértékkel enni.  Carmen híres arról, hogy 6-10 doboz kólát is megiszik egy nap, de hogy az energiáját növelje, zöld és ginzeng teát is fogyaszt.

Carmennek tippjei is vannak arra, hogyan lehet könnyedén betartani a fogyókúra szabályait. Elsőként fontos, hogy ne legyen egyoldalú az étkezésünk, minden fontos tápanyagot vigyünk be a szervezetünkbe. Emellett azt javasolja, hogy ne legyünk túlságosan szigorúak a diétát illetően: ha esetleg úgy érezzük, nem tudjuk tovább betartani az előírtakat, vagy éppen megállt a fogyás, akkor semmiképpen se adjuk fel, csupán jutalmazzuk meg magunkat néhány nap pihenővel, ami alatt nem a fogyókúrára koncentrálunk.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Íme 2012 legszuperebb futócipője!

Kalandra vágysz? A Duna Plazában megtalálod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X