Főoldal > AKTUÁLIS > A topmodell a gyorsételeket sem veti meg

A topmodell a gyorsételeket sem veti meg

diétafogyókúragyorsételmodellsztár
0

Írta: and

Orlando Bloom felesége most éppen a Haute Muse címlapján mutatja meg irigylésre méltó alakját. A Victoria’s Secret modellje köztudottan szigorú vércsoport diétát tart, és nagyon komolyan veszi a mozgást, ám most azt is elárulta magáról, hogy hébe-hóba némi gyorskaja is becsúszik az étrendjébe. Imádja a sült krumplit, a csokoládét, és ha úgy tartja kedve, akkor […]

Orlando Bloom felesége most éppen a Haute Muse címlapján mutatja meg irigylésre méltó alakját. A Victoria’s Secret modellje köztudottan szigorú vércsoport diétát tart, és nagyon komolyan veszi a mozgást, ám most azt is elárulta magáról, hogy hébe-hóba némi gyorskaja is becsúszik az étrendjébe.

Imádja a sült krumplit, a csokoládét, és ha úgy tartja kedve, akkor bizony nem mond le róluk. Kate Moss-szal ellentétben szerinte nem csak az eshet jól az embernek, ami fitten tartja. Szerinte igenis kényeztetnünk kell magunkat időnként, ami azt jelenti, hogy olyan ételeket is magunkhoz vehetünk, amik nem feltétlenül vannak jó hatással a súlyunkra.

A gyönyörű modellnek Orlando Bloomtól született egy kisfia, aki elmúlt egy éves. Már két hónappal a szülés után bombaformában volt, de most bevallotta: ez komoly munkát igényelt tőle. Az egészséges étkezés mellett a mozgásra is oda kellett figyelnie, és az addigi rutinon is muszáj volt kicsit változtatnia: „Több mint 12 éve jógázom. A baba születése után azonban belevágtam a Pilatesbe. Igen hasznosnak tartom mindkettőt.  A nagy Victoria’s Secret show előtt három héttel kezdtem el edzeni, de akkor nagyon intenzíven, hetente ötször. Elsősorban lábra edzettem súlyzókkal, valamint rengeteg kitörést csináltam. A boksz és a futás is része volt a tréningemnek. Hetente kétszer, minimum 5 km-t lefutottam.

miranda2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A novemberi nagyszabású fürdőruha bemutatón még nem volt egy éves a kisfia, amikor csúcsformában vonult végig a kifutón, ráadásul egy 2,5 millió fontos melltartót viselhetett. A Metro újság angol kiadása akkor kérdezett rá, hogy milyen étrend mellett sikerült ezt az alakot újra elérnie: „Minden nap más, de szeretem a reggelt friss zöldséglével indítani, amiben van kelkáposzta, spenót, uborka, cékla és citrom. Fél óra múlva, hogy jó erőben legyek, elfogyasztom a fehérje turmixomat, amihez különböző bioleveket, nyers kakaót, és kókuszvizet is teszek. Újabb egy óra múlva pedig vagy zabpelyhet, vagy tojást fogyasztok. Ez az én háromfogásos reggelim. Ebédre sült halat eszem kecskesajttal, és hozzá spenót salátát olajbogyóval. Néha egy kis édes burgonya is jöhet mellé. Vacsorára egy kevés lencselevest és némi csirkét eszem. A saláták közül pedig különösen kedvelem azt, amiben avokádó, feta és spenót van.

Míg Miranda fotózásokon dolgozik, addig párja Orlando Új-Zélandon forgatja a Gyűrűk Ura trilógia előzményfilmjét. Egy rádió interjúban így áradozott feleségéről: „Nagyon büszke voltam rá, hogy röviddel a szülés után vissza tudott térni a munkájához. A modellkedés nagyon könnyűnek tűnhet, de igazán komoly munka van mögötte. Az, hogy így tudott kinézni, csak a kitartásának köszönhető.”

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X