Országszerte vár a Tesco FittAréna

aerobikfitneszfittaréna
0 0

Írta:

Valamennyi helyszínen a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobikoktatókkal mozoghatsz együtt Egy kis ízelítő a sorozat valamennyi következő helyszínének programjából: Az előző években tőle megszokottól eltérő módon, Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok nem táncos, hanem KickBoksz órával kezdi a napot. Best Body órát tart 2011 nemrég megválasztott férfi prezentere, Katus Attila. Tatarek Rezső New Ironbox Cross […]

Valamennyi helyszínen a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobikoktatókkal mozoghatsz együtt

Egy kis ízelítő a sorozat valamennyi következő helyszínének programjából:

Az előző években tőle megszokottól eltérő módon, Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok nem táncos, hanem KickBoksz órával kezdi a napot. Best Body órát tart 2011 nemrég megválasztott férfi prezentere, Katus Attila. Tatarek Rezső New Ironbox Cross óráján olyan koreográfiát lehet majd követni, mintha egy ellenféllel bokszolnánk. 2011 női prezentere, Rubint Réka és Schobert Norbert idén újra közösen tartanak Aerobic mix-et, Bárány Attila dj zenéjére. A fergeteges hangulatú fináléról pedig mindenhol Vieira Lívia – Zumba Fitness Party-ja gondoskodik.

A Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a legújabb trendekkel, kipróbálhatják a legmodernebb sporteszközöket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken is részt vehetnek.

fittarena2.jpg ()

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

A Tesco FittAréna programsorozat következő állomásai:

1. Tesco FittAréna, Szeged – 2012. január 28. (Városi Sportcsarnok)

1. Tesco FittAréna, Miskolc – 2012. február 4. (Városi Szabadidőközpont-Generali Aréna)

1. Tesco FittAréna, Pécs – 2012. február 11. (Lauber Dezső Sportcsarnok)

1. Tesco FittAréna, Kecskemét – 2012. február 18. (Messzi István Sportcsarnok)

3. Tesco FittAréna, Debrecen – 2012. február 25. (Hódos Imre Rendezvénycsarnok)

Gyere és légy fitt velünk – országszerte!

Bővebb információ: www.fittarena.hu


További cikkeink a témában

alvásébredés

Így készülj fel az óraátállításra

Írta:
4 napja 0 0

A nyári időszámítás március 26-án, vasárnap kezdődik: az órákat hajnali 2-kor kell átállítani 3-ra. Áramot takarítunk meg, védjük a környezetet, délután tovább van világos, amíg viszont hozzá nem szokik a szervezetünk, rosszabb lehet a közérzetünk és fáradtabbak lehetünk. Kis odafigyeléssel azonban zökkenő mentesebbé tehetjük az átállást

egészségprogram

5 dolog, amit ki kell próbálnod idén tavasszal  

Írta:
4 napja 0 0

Miután túl vagyunk a karácsonyon és a szilveszteren, kiélveztük a hógolyózás és a síelés minden örömét, ideje bevallanunk, hogy már rendkívül unjuk a telet. De szerencsére vége: kinyílt az első hóvirág, a medvék is kidugták az orrukat a barlangjukból, így mi is lassan elkezdhetünk reménykedni. Félre a megszokott programokkal, 2017 a folyókról szól: összegyűjtöttünk öt programot, amit nem hagyhatunk ki idén tavasszal – ráadásul nem kell hozzá elköltenünk az egész havi fizetésünket sem.