Főoldal > AKTUÁLIS > Varázsolj mosolyt a gyerkőcök arcára!

Varázsolj mosolyt a gyerkőcök arcára!

ajándékgyerek
0

Írta: and

Szerezz örömet a babáknak A babák imádják a vizet, és szívesen pancsolnak a fürdőkádban. Ha szeretnéd az esti fürdetést még élvezetesebbé tenni, spriccelős játékokkal örömet szerezhetsz a legkisebbeknek is. A közlekedési eszközöket formázó játék 5 puha spriccelőt tartalmaz, ami tökéletes méret a kicsi kezek számára. (2340 Ft, tulli.hu) a gyerekek általában féléves korukban indulnak el […]

Szerezz örömet a babáknak

A babák imádják a vizet, és szívesen pancsolnak a fürdőkádban. Ha szeretnéd az esti fürdetést még élvezetesebbé tenni, spriccelős játékokkal örömet szerezhetsz a legkisebbeknek is. A közlekedési eszközöket formázó játék 5 puha spriccelőt tartalmaz, ami tökéletes méret a kicsi kezek számára. (2340 Ft, tulli.hu) a gyerekek általában féléves korukban indulnak el felfedező útra, állandóan csúsznak-másznak, így hasznos és vidám meglepetés a felfújható bébi játék, ami fejleszti a babák mozgáskoordinációját, és segíti az első lépéseket. (1995 Ft, 1001jatek. com) A Bilibo gyerekjáték is fejleszti a koordinációs készséget, az érzékelést, a mozgást, illetve az egyensúlyt, ami remekül kombinálható a készségfejlesztő termékcsalád játékaival, így kreativitásra ösztönzi a gyerekeket. (6290 Ft, reflexshop.hu)

Wellness Cafe tipp: Fisher Price gurulós fecsegő telefon, Lamaze Alma csörgő

Tedd felejthetetlenné az ünnepet

Tökéletes meglepetés a fiatal táncrajongóknak a Hello Kitty mintájú táncszőnyeg, amit tesód kislánya egyedül vagy a barátnőivel is használhat.  A szőnyeg fejleszti a ritmusérzéket, és remek szórakozást nyújt a téli szünetben. (12470 Ft, babyaruhaz.hu) A kislányok sokszor utánozzák a mamájukat, és szeretnek nagylányosan viselkedni. Számukra szuper ajándék a gyerekbőrre kifejlesztett smink szett, ami szájfényt, három színben pompázó szemhéjfestéket és kellemes őszibarack aromájú arcpirosítót tartalmaz, (1690 Ft, fmgroup.hu). Ha olyan ajándékot keresel, amivel biztosan nem foghatsz mellé, a Barbie Gyémántkastély hercegnő világító nyakékkel, övvel és cipővel nagyon mutatós meglepetés. (6290 Ft, babyaruhaz.hu)

Wellness Cafe tipp: Smoby Mini Kiss zenélő baba, Hannah Montana magyar nyelvű társasjáték 

gyerekajandek2.jpg ()

Csempéssz izgalmat a fa alá

A kisfiúk rengeteg energiával rendelkeznek, emiatt nehezen lehet hosszabb időre lekötni a figyelmüket. A szabadban használható sporteszközökkel nem csak az aktív testmozgást támogathatod, de gondoskodhatsz a felhőtlen szórakozásról is. A Rebel Racer gyermek görkorcsolya speciális szellőztető rendszerrel és minőségi kerekekkel rendelkezik, így keresztfiad teljesen biztonságosan gurulhat. (15900 Ft, grando.hu) A karácsony a gyermekek számára az év legizgalmasabb napja, amit fokozhatsz egy szuper puzzle játékkal. Kalandvágyó fiúk számára ideális ajándék a Totem City háromdimenziós építőjáték, a mindkét oldalon lélegzetelállító grafikákkal, kardokkal és címerekkel dekorált lapok garantáltan felkeltik alkotókedvét. (6590 Ft, ajandekozon.hu)

Wellness Cafe tipp: Szerszámkészlet fabőröndben (4750 Ft, fantastictoys.hu), Lük Mini alaptábla

Ajándékozz szórakozást

Mi lehetne jobb ajándék a gyerekek számára, mint az együtt töltött idő? A mese mindenki számára pihentető és felszabadító élmény, illetve segíti a gyermeket az élmények feldolgozásában, és a világ megértésében. A kislányokhoz szólnak a magyar, francia, német és dán népmesék, hogy általuk jobban megismerhessék önmagukat, és tanulhassanak a szívhez szóló történetekből. (Boldizsár Ildikó: Esti mesék lányoknak) A fiúk fantáziáját mindig elragadják a képregények és a kalandregények, ezért lepd meg unokaöcsédet egy lebilincselő kötettel. A múzeumi belépő, a színház vagy mozijegy is kedves ajándék, hisz a közös kikapcsolódás összehozza a családot, és fokozza az ünnepi hangulatot.

Wellness Café tipp: Karácsonyi mesevarázs 3 DVD (2999 Ft, divido.hu), Honfoglaló Családi Társasjáték

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X